Σινεμά - TV

Ο Ηρακλής της Disney γίνεται live action ταινία από τον Γκάι Ρίτσι

today20 Ιουνίου, 2022

Background
share close

Μετά τον Αλαντίν, ο Γκάι Ρίτσι συνεργάζεται και πάλι με την Disney για την σκηνοθεσία live-action ταινίας, αυτή τη φορά με τον Ηρακλή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Disney ετοιμάζεται να φέρει στη μεγάλη οθόνη την live-action ταινία του Ηρακλή, με τον Guy Ritchie στη σκηνοθεσία.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την ταινία του “Hercules”, μιας και το 2020 είχε αποκαλυφθεί ότι η Disney την ετοιμάζει, με παραγωγούς τα αδέρφια Russo.

Αυτή τη στιγμή το στούντιο ψάχνει σεναριογράφους για να γράψουν την ταινία και όπως φαίνεται δε θα είναι τελικά ο Dave Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, The Expendables), όπως είχαμε μάθει τότε.

Η αρχική ταινία είχε κυκλοφορήσει το 1997 και ήταν βασισμένη στην ελληνική μυθολογία. Σε αυτή βλέπουμε το νεαρό Ηρακλή, γιο του Δία, να εξορίζεται από τον Όλυμπο. Καθώς, λοιπόν, φτάνει στη Γη ως ημίθεος διατηρεί ακόμη τη δύναμή του, ενώ παράλληλα μαθαίνει τι εστί… ήρωας.

Η Disney φαίνεται πως έβαλε σκοπό να μεταφέρει ξανά στη μεγάλη οθόνη θρυλικά καρτούν που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους, όπως άλλωστε είδαμε με το Lion King και την Mulan, ενώ του χρόνου θα κάνει πρεμιέρα και το A Little Mermaid.

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%