Σινεμά - TV

Ο Mr. και η Mrs. Smith γίνονται σειρά από την Amazon

today15 Φεβρουαρίου, 2021

Background
share close

Η γνωστή ταινία Mr. and Mrs. Smith με πρωταγωνιστές την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ γίνεται ταινία όπως ανακοίνωσε Amazon Prime Video.

Τη δημιουργία τη σειράς έχουν αναλάβει οι Ντόναλντ Γκλόβερ και Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ , οι οποίοι θα είναι και οι πρωταγωνιστές.

«Ο Ντόναλντ Γκλόβερ και η Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στον κόσμο. Είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς, όπως θα είναι και για το παγκόσμιο κοινό μας, να συνεργαστούμε με αυτά τα δύο ταλέντα στη δημιουργική ομάδα μας», δήλωσε η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon Studios.

Τη δημιουργία τη σειράς έχουν αναλάβει οι Ντόναλντ Γκλόβερ και Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ , οι οποίοι θα είναι και οι πρωταγωνιστές.

Στην υπόθεση της ταινίας που είχε σκηνοθετήσει ο Doug Liman ένα ζευγάρι παντρεμένων αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τον γάμο του, τα οποία φτάνουν στο αποκορύφωμα, όταν αντιλαμβάνονται ότι είναι… πληρωμένοι δολοφόνοι, για διαφορετική ο καθένας «εταιρεία». Σαν να μην έφτανε αυτό, οι εντολές που φτάνουν από ψηλά απαιτούν ο άντρας να σκοτώσει τη σύζυγο και αντιστρόφως.

Ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μιας και η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει το 2022

 

 

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%