Σινεμά - TV

Ο Ράμι Μάλεκ θα υποδυθεί τον «κακό» στην νέα ταινία Τζέιμς Μποντ

today1 Μαρτίου, 2019

Background
share close

Ήδη από τον Δεκέμβριο υπήρχε η σκέψη του να δοθεί ο ρόλος αυτός στον Ράμι Μάλεκ, όμως λόγω του φόρτου εργασίας του ηθοποιού για την σειρά Mr. Robot.

Φαίνεται όμως ότι  αυτό φαίνεται να διευθετείται, καθώς τα γυρίσματα της ταινίας έχουν πάρει αναβολή.

Η 25η ταινία Τζέιμς Μποντ

Αν και η 25η ταινία του 007 έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020, η συζήτηση γι’ αυτήν έχει ήδη φουντώσει.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα φέρει τον τίτλο «Shatterhand», κάτι που έφερε στο μυαλό το βιβλίο του 2001 του Raymond Benson, με τίτλο «Never Dream of Dying». Για όποιον δεν γνωρίζει, στις ιστορίες του Benson βασίστηκαν οι ταινίες με τον Pearce Brosnan, «Tomorrow Never Dies», «The World Is Not Enough» και «Die Another Day».

Όσον αφορά στον Ντάνιελ Κρέγκ είναι γνωστό πως θα είναι η τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ στην οποία θα συμμετάσχει. Από την πλευρά του πρωταγωνιστή διέρρευσε το ότι έχει αποφασίσει να μην βάψει τα μαλλιά του και έτσι να γίνει ο πρώτος πράκτορας 007 με γκρι κροτάφους.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Daily Mail δεν έχει σκοπό ούτε να βάψει τα μαλλιά του, αλλά ούτε και να καλύψει με οποιονδήποτε τρόπο τα σημάδια της ηλικίας από το πρόσωπο του.

Ο πράκτορας που περνάει τον περισσότερο χρόνο του για να κυνηγάει το έγκλημα και είναι λογικό που ο ηθοποιός επέμεινε να μην τον παρουσιάσει τέλειο και αψεγάδιαστο όπως οι προηγούμενοι.

 

Πηγή: in.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%