Σινεμά - TV

Οι «Μικρές Κυρίες» ξαναγίνονται ταινία

today2 Ιουλίου, 2018

Background
share close

Οι «Μικρές Κυρίες», το κλασικό αμερικανικό μυθιστόρημα της Λουίζας Μέι Άλκοτ, έχει «ζωντανέψει» πολλές φορές μέσα από ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μιούζικαλ, ακόμα και όπερα. Και τώρα η Γκρέτα Γκέργουϊγκ ετοιμάζεται να το μεταφέρει εκ νέου στη μεγάλη οθόνη.

Την είδηση για την επερχόμενη ταινία μετέδωσε πρώτο το Variety, σημειώνοντας πως στο τιμόνι θα βρίσκεται η συγγραφέας και σκηνοθέτις του «Lady Bird».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βραβευμένη Γκρέτα Γκέργουϊγκ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους ηθοποιούς Σίρσα Ρόναν, Μέριλ Στριπ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Έμα Στόουν και Φλόρενς Πιουκ. Η τελευταία φέρεται να έχει επιλεγεί για το ρόλο της Amy March και η Έμα Στόουν για εκείνον της μεγαλύτερης αδερφής της Meg. Όσο για τον πρωταγωνιστή των «Call Me By Your Name» και «Lady Bird» Τιμοτέ Σαλαμέ, αυτός φέρεται να προορίζεται για το ρόλο του Laurie, του αγοριού που αγαπήθηκε σχεδόν από όλες τις αδερφές March. Η Σίρσα Ρόναν ενδέχεται να παίξει τον ρόλο της Jo.

Το «Little Women» παρακολουθεί τη ζωή τεσσάρων αδερφών και της μητέρας τους Marmee, οι οποίες μόλις έχουν μετακομίσει σε μια νέα πόλη και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα χωρίς την παρουσία του πατέρα, που υπηρετεί στον Αμερικανικό Εμφύλιο.

Στην ομώνυμη ταινία του 1994 σε σκηνοθεσία Τζίλλιαν Άρμστρονγκ, πρωταγωνιστούν οι:  Γουινόνα Ράιντερ, Κλερ Ντέινς, Τρίνι Αλβαράδο και Κίρστεν Ντανστ ως αδερφές March, ενώ τη μητέρα υποδύεται η Σούζαν Σάραντον.

 

Πηγή:  lifo.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%