Σινεμά - TV

18 ταινίες υπερηρώων που θα δούμε ώς το 2020

today8 Μαΐου, 2018

Background
share close

Από τον Spider-Man, τον Deadpool και τους Avengers της Marvel, μέχρι τον Hellboy, τον Shazam και τον Aquaman της DC.

Η πρόσφατη ταινία των «Εκδικητών» είχε ένα συγκλονιστικό και σχετικά απροσδόκητο τέλος (δεν αποκαλύπτουμε spoilers), αλλά προφανώς δεν τελειώνουν εκεί οι περιπέτειες των υπερηρώων της Marvel. Αντίστοιχα η Warner Bros και η Fox έχουν πλούσια σχέδια για τους ήρωες των κόμικ στην μεγάλη οθόνη.

«Deadpool 2» – 17 Μαΐου 2018
Ο Ryan Reynolds επιστρέφει στον ρόλο του αθυρόστομου Deadpool πολύ σύντομα και η Fox ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία της πρώτης ταινίας του 2016. Εκτός του αξιολάτρευτου και παρανοϊκού merc-with-a-mouth, στο σίκουελ θα εμφανιστούν ο Josh Brolin στο ρόλο του Cable από το μέλλον και η Zazie Beetz ως Domino.

«Ant-Man and the Wasp» – Ιούλιος 2018
Μετά την μεγάλη επιτυχία στη solo ταινία του 2015, ο Ant-Man (Paul Rudd) επιστρέφει, και αυτή τη φορά θα έχει τη στήριξη της Wasp (Evangeline Lilly). Η ταινία διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του «Πολέμου της Αιωνιότητας», οπότε είναι ακόμη λίγο νωρίς για να μάθουμε τι θα συμβεί μετά.

«Venom» – Οκτώβριος 2018
Ο Tom Hardy θα ενσαρκώσει έναν από τους πιο εμβληματικούς αντιήρωες και κλασικούς εχθρούς του Spider-Man, τον Venom. Ως αντίζηλος τόσο του Peter Parker όσο και του friendly neighborhood Spidey, ο Eddie Brock έρχεται σε επαφή με έναν εξωγήινο συμβιωτικό οργανισμό που θα του δώσει απίστευτες δυνάμεις.

«Aquaman» – Δεκέμβριος 2018
Μετά την εισαγωγή του στο «Justice League», ήρθε η ώρα για μια stand-alone ταινία με τον βασιλιά της Ατλαντίδας, τον Aquaman. Ο Jason Momoa θα παίξε το ρόλο του ήρωα της DC στην ταινία, η οποία θα αφηγηθεί τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, μέχρι την άνοδό του στον υδάτινο θρόνο.

«Hellboy» – Ιανουάριος 2019
Μετά τις δύο χορταστικές ταινίες με τον Ron Perlman, ήρθε η ώρα για ένα reboot στον δαιμονικής προέλευσης Hellboy του Mike Minogla. Αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστεί ο David Harbour του «Stranger Things», με τον Ian McShane στο ρόλο του θετού πατέρα του και την Milla Jovovich ως μια μεσαιωνική μάγισσα που θέλει να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

«Glass» – Ιανουάριος 2019
Ο M. Night Shyamalan επιστρέφει στον κόσμο που έπλασε με τον «Άφθαρτο» το 2000 και μαζί του ο Bruce Willis, στον ρόλο ενός απλού υπαλλήλου σεκιούρι με υπερφυσική δύναμη, καθώς και ο Samuel L. Jackson – όχι ως Nick Fury, αλλά ως ένας κατά συρροή δολοφόνος.

«Dark Phoenix» – Φεβρουάριος 2019
Η 12η ταινία «X-Men» από τη Fox θα αποτελέσει την αρχή για μια νέα τριλογία με τη νέα γενιά μεταλλαγμένων υπερηρώων, τους οποίους υποδύονται οι James McAvoyMichael FassbenderJennifer Lawrence και Sophie Turner. Η ταινία θα βασίζεται στο κλασικό «Dark Phoenix Saga» των Chris Claremont και John Byrne, το οποίο είχε αποτελέσει τη βάση του «X-Men: Η τελική αναμέτρηση».

«Captain Marvel» – Μάρτιος 2019
Η πρώτη πτήση της Captain Marvel είναι πλέον γεγονός, με την Brie Larson να ενσαρκώνει μια από τις σπουδαιότερες ηρωίδες στον κόσμο της Marvel. Η ταινία θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’90, οπότε δεν θα αποκαλύπτει τι γίνεται μετά τον «Πόλεμο της αιωνιότητας».

«Shazam!» – Απρίλιος 2019
Λέγοντας τη μαγική λέξη «Shazam», ένας 14χρονος νεαρός μεταμορφώνεται σε υπερήρωα με τις μυθικές δυνάμεις του Σολομώντα, του Ηρακλή, του Άτλαντα, του Δία, του Αχιλλέα και του Ερμή. Οι Asher Angel και Zachary Levi θα παίξουν τον ρόλο του κλασσικού ήρωα της DC, ο οποίος παλαιότερα ήταν γνωστός ως Captain Marvel (καμία σχέση με τον χαρακτήρα της Marvel).

Νέα ταινία «Εκδικητές» – Μάιος 2019
Τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας των Avengers και συνέχειας στον «Πόλεμο της Αιωνιότητας» ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, από την ίδια σκηνοθετική ομάδα των Anthony και Joe Russo. Μετά τις απαραίτητες συμπληρωματικές σκηνές, οι μεγαλύτεροι ήρωες της Marvel θα επιστρέψουν στην μεγάλη οθόνη.

Νέα ταινία «Spider-Man» – Ιούλιος 2019
Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την υπόθεση της ταινίας, πέραν του ότι ο Tom Holland θα υποδυθεί ξανά τον Spider-Man και ο Jon Watts θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Τα γυρίσματα της ταινίας, η οποία λαμβάνει χώρα μετά τη συνέχεια του «Πολέμου της Αιωνιότητας», ξεκινούν το καλοκαίρι.

«The New Mutants» – Αύγουστος 2019
Η Fox θα καινοτομήσει για άλλη μια φορά, συνδυάζοντας τους υπερήρωες της Marvel και στοιχεία ταινιών τρόμου. Η ταινία του Josh Boone αφηγείται τις περιπέτειες μιας ομάδας νεαρών μεταλλαγμένων (Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Henry Zaga και Blu Hunt) οι οποίοι είναι παγιδευμένοι σε μια μυστική βάση.

«Wonder Woman 2» – Νοέμβριος 2019
Η Gal Gadot επιστρέφει για άλλη μια φορά στο ρόλο της θρυλικής Αμαζόνας της DC, Wonder Woman, ενώ η Kristen Wiig θα ενσαρκώσει τον εχθρό της, Cheetah. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η νέα ταινία που θα τη σκηνοθετήσει η Patty Jenkins θα διαδραματίζεται την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

«The Crow» – Οκτώβριος 2019
Το reboot της κλασικής ταινίας με τον Brandon Lee έχει περάσει από μύρια κύματα και έχει υποστεί πολλές αλλαγές και καθυστερήσεις, αλλά πλέον έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα. Ο Jason Momoa θα υποδυθεί τον σκοτεινό ήρωα, ο οποίος ανασταίνεται ως Κοράκι αναζητώντας εκδίκηση.

«X-Force / Deadpool» – Τέλη 2019 / Αρχές 2020
Η ταινία θα αποτελεί εν μέρει συνέχεια του «Deadpool 2» και θα εστιάζει στην ομάδα υπερηρώων της οποίας ηγείται ο Cable, έανς μεταλλαγμένος πολεμιστής από ένα μακρινό δυστοπικό μέλλον. Η έναρξη των γυρισμάτων έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Οκτώβριο, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Drew Goddard.

«Φύλακες του Γαλαξία 3» – 2020
Ο James Gunn θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την τρίτη ταινία των Guardians of the Galaxy, η οποία θα διαδραματιστεί μετά τη συνέχεια του «Πόλεμου της Αιωνιότητας». Ο Chris Pratt θα επιστρέψει στον ρόλο του Peter Quill για νέες γαλαξιακές περιπέτειες στο σύμπαν της Marvel.

Πέραν όμως των ταινιών που βρίσκονται ήδη στο στάδιο της παραγωγής, υπάρχουν και πολλές άλλες που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2020. Η DC έχει σχέδια για σόλο ταινίες με τον Cyborg, τον Green Lantern και την Batgirl, καθώς και μια σειρά ταινιών με την Harley Quinn. Αργότερα θα ακολουθήσει η συνέχεια του «Justice League» και πιθανότατα σόλο ταινίες με τους ήρωες της ομάδας, όπως τον Flash.

Η Fox από την πλευρά της σχεδιάζει μία ταινία με την Kitty Pryde των «X-Men», σε σενάριο του Brian Michael Bendis, καθώς και μία ταινία με τον Gambit (πάλι των «X-Men») όπου πρωταγωνιστής θα είναι ο Channing Tatum. Παράλληλα, ο δαιμονικός Spawn του Todd McFarlane αναμένεται να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη (τα γυρίσματα φέρονται να ξεκινούν τον Μάιο), ενώ ενδέχεται να κυκλοφορήσουν reboot των πιο κλασικών ηρώων Green Hornet και Flash Gordon, μεταξύ πολλών άλλων.

Πηγή: clickatlife.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%