Σινεμά - TV

Πρώτο Trailer από Το «Mary Poppins Returns»

today9 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Mary Poppins Returns», το sequel του κλασικούμιούζικαλl που κυκλοφόρησε το 1964, με πρωταγωνιστές την Τζούλι  ΄Αντριους  (Julie Andrews) και τον Ντικ Βαν Ντάικ (Dick Van Dyke).

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rob Marshall («Αναμνήσεις μιας γκέισας», «Into the Woods», «Σικάγο»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο David Magee («Finding Neverland», «Η ζωή του Πι»), βασισμένος φυσικά στα βιβλία της P.L. Travers.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Mary Poppins βρίσκεται η Emily Blunt («Sicario»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι:  Μέριλ Στρίπ (Meryl Streep), Κόλιν Φερθ (Colin Firth), Lin-Manuel Miranda, Angela Lansbury, Emily Mortimer, Julie Walters, Ben Whishaw και ο Ντικ Βαν Ντάικ.

Με οσκαρικούς συντελεστές σε όλους τους τομείς της ταινίας (κοστούμια, production design, μουσική) και τον μέτρ του είδους Rob Marshall στη σκηνοθεσία, το sequel του κλασικού φίλμ διαθέτει πολύ υψηλό προφίλ και όλα τα εφόδια για την επιτυχία στο box-office.

Το «Mary Poppins Returns» θα προβληθεί στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2018.

Η ταινία εξελίσσεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του ΄30, την εποχή της ύφεσης, και βασίζεται στον πλούτο των επτά επιπρόσθετων βιβλίων της P.L. Travers.
Στην ιστορία, ο Michael (Whishaw) και η Jane (Mortimer) είναι πλέον ενήλικες με τον Michael, τα τρία παιδιά του και την οικονόμο τους Ellen (Walters), να ζούν στο Cherry Tree Lane. ΄Υστερα απο μια προσωπική απώλεια του Michael, η αινιγματική νταντά Μέρι Πόππινς (Blunt), εισέρχεται ξανά στη ζωή της οικογένειας Banks και μαζί με τον αισιόδοξο Jack (Miranda), χρησιμοποιεί τις μοναδικές μαγικές ικανότητες της για να βοηθήσει τα μέλη της οικογένειας να ξαναβρούν τη χαρά που λείπει απ’ τη ζωή τους.

Δείτε το trailer:

 

 

Πηγή: cinemode.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%