Σινεμά - TV

Σε μία οθόνη πολύ, πολύ κοντά! Ο Τζον Φαβρό ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά «Star Wars»

today14 Μαΐου, 2018

Background
share close

Μετά την παραγωγή των Επεισοδίων 7,8,9, τα spin-off «Rogue One», «Solo», τη νέα τριλογία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης των «Τελευταίων Τζεντάι» Ράιαν Τζόνσον, και τα ολοκαίνουργια κινηματογραφικά επεισόδια σε παραγωγή των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις του «Game of Thrones», το «Star Wars» συνεχίζει να διαστέλλει το «αφηγηματικό» σύμπαν του.

Στον ολοένα και αναπτυσσόμενο πόλεμο των streaming υπηρεσιών, ο Διευθυντής της Ντίσνεϊ Μπομπ Ίγκερ είχε δηλώσει αρχές Φεβρουαρίου ότι η εταιρεία αναπτύσσει «μερικές» (πληθυντικός!) τηλεοπτικές σειρές Star Wars για την πλατφόρμα της Ντίσνεϊ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ως υπηρεσία το 2019. «Αναπτύσσουμε όχι μόνο μία, αλλά μερικές σειρές Star Wars ειδικά για την εφαρμογή της Ντίσνεϊ… Επειδή η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί εντελώς, δεν μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι γι ‘αυτό. Νομίζω όμως ότι θα βρείτε το επίπεδο των ταλέντων που θα συμμετέχουν πολύ σημαντικό».

Η συμφωνία έκλεισε και η Lucasfilm ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι ο βραβευμένος σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός Τζον Φαβρό («Iron Man», «Το Βιβλίο της Ζούγκλας», «Chef») θα αναλάβει μία live-action τηλεοπτική σειρά «Star Wars» για τη νέα πλατφόρμα. Ο Φαβρό δεν είναι άγνωστος στο διαγαλαξιακό έπος, μιας και είχε δανείσει τη φωνή του στο τηλεοπτικό «Star Wars: The Clone Wars» (2010-2013), ενώ συμμετέχει με ένα cameo στο «Solo: A Star Wars Story».

 

Πηγή: cinemagazine.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%