Σινεμά - TV

Σπάει κάθε ρεκόρ το νέο Star Wars

today7 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Το 1,5 εκατομμύριο δολάρια ξεπέρασαν οι εισπράξεις σε τρεις εβδομάδες!

 

Το Star Wars αποδεικνύεται για άλλη μια φορά “φαινόμενο” στον κόσμο του κινηματογράφου, με την ταινία «Star Wars: The Force Awakens» να σπάει όλα τα ρεκόρ εισπράξεων.

Η ταινία ξεπέρασε το όριο των 800 εκατομμυρίων δολαρίων σε εισπράξεις στις ΗΠΑ, αφήνοντας έτσι πίσω της το προηγούμενο ρεκόρ των 760,5 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε καταγράψει η ταινία «Avatar» το 2009.

Σε παγκόσμια κλίμακα η ταινία έχει φθάσει το 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια εισπράξεων μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες προβολής και βρίσκεται ήδη στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης όλων των εποχών.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, με την έναρξη της προβολής της στην Κίνα το Σάββατο, η ταινία θα απειλήσει το παγκόσμιο ρεκόρ του «Avatar» που ανέρχεται σε 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

star_wars__a_new_hope

Βέβαια η τεράστια αυτή επιτυχίας της ταινίας δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη, αφού το Star Wars έχει μεγαλώσει δεκάδες γενιές (από το 1977 που κυκλοφόρησε η “πρώτη” ταινία) χωρίς να σταματήσει ποτέ να είναι επίκαιρο και αγαπητό. Η κυκλοφορία μιας νέας ταινίας Star Wars τόσα χρόνια μετά, η οποία μάλιστα διατηρεί την ποιότητα των παλιών ταινιών, δε θα μπορούσε παρά να αποτελέσει μεγάλο γεγονός.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%