Σινεμά - TV

Star Wars: νέο trailer για το Rogue One, με νέες αποκαλύψεις

today12 Νοεμβρίου, 2016

Background
share close

Ένα ακόμα trailer του Rogue One: A Star Wars Story κυκλοφόρησε  και αν και μοιάζει πολύ με το προηγούμενο, προσθέτει μερικές σύντομες σκηνές, οι οποίες ενδεχομένως να αποκαλύπτουν δύο σημαντικές λεπτομέρειες.

Με την πρεμιέρα του Rogue One: A Star Wars Story να πλησιάζει επικίνδυνα, η Disney και η LucasFilm ρίχνουν μανιωδώς καύσιμο στη μηχανή του marketing. Και εφόσον, ως συνήθως με το συγκεκριμένο franchise, ο στόχος τους δεν είναι μόνο το αμερικάνικο box office, αλλά η παγκόσμια αγορά, ένα μέρος των προσπαθειών τους επικεντρώνεται προς ανατολάς.

Τόσο το καλύτερο για εμάς, αφού αυτό μεταφράζεται σε νέα trailers, τα οποία προσφέρουν νέα πλάνα, μέσω των οποίων μπορούμε να συλλέγουμε νέα κομμάτια του παζλ της ιστορίας της νέας ταινίας Star Wars.

Το πιο πρόσφατο διεθνές trailer του Rogue One κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν λίγες ώρες, με τον χαρακτηρισμό International Trailer 2 και παρά το γεγονός ότι μοιάζει αρκετά με εκείνο που είδαμε τον περασμένο μήνα, μερικές διαφοροποιήσεις λειτουργούν ως ο οδηγός μας για να καταλήξουμε σε κάποια καινούρια συμπεράσματα.

Rogue One: A Star Wars Story – International Trailer 2

Ιδού όσα διαφορετικά παρατηρήσαμε στο νέο trailer:

 

Ένα νέο πλάνο του Darth Vader (02:00)

Star Wars: νέο trailer για το Rogue One, με νέες αποκαλύψεις

 

Ένα επιπλέον πλάνο από το αρχικό flashback της Jyn Erso, στο οποίο βλέπει τη μητέρα της να της δίνει το κολιέ που φοράει και στο παρόν (00:26)

Star Wars: νέο trailer για το Rogue One, με νέες αποκαλύψεις

Ένα πλάνο στο οποίο μάλλον το Death Star πυροβολεί εναντίον ενός πλανήτη (00:52)

Star Wars: νέο trailer για το Rogue One, με νέες αποκαλύψεις

Κατά τα λοιπά, τα πλάνα και η βασική δομή είναι κοινά με το προηγούμενο trailer, αν και το νέο μοντάζ έχει “πειράξει” λίγο τη σειρά, ενώ και η υπόκρουση είναι διαφορετική -προφανώς, αλλαγές οι οποίες έχουν στόχο να φέρουν το νέο promo πιο κοντά στη “γλώσσα” των ανατολικών αγορών.

Άθικτο φαίνεται να παραμένει, πάντως, το πνεύμα του σκηνοθέτη Gareth Edwards, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα επικεντρωθεί αρκετά στη δράση και την καταστροφική δύναμη της Αυτοκρατορίας και από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, μοιάζει ότι θα μείνει πιστός στον λόγο του.

Τι λένε, όμως, τα νέα πλάνα;

Σύμφωνοι, η νέα εμφάνιση του Vader δεν είναι τίποτα περισσότερο από -καλοδεχούμενο- fan service. Ωστόσο, οι δύο άλλες προσθήκες ενδεχομένως να αποκαλύπτουν περισσότερα από όσα αφήνει να εννοηθούν η πρώτη ματιά.

Αρχικά, η λεπτομέρεια ότι η μητέρα της Jyn, δίνοντάς στην κόρη της το κολιέ, την παροτρύνει να “εμπιστεύεται τη Δύναμη”, προσθέτει ένα μέχρι πρότινος άγνωστο στοιχείο στον χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας του Rogue One: ότι η οικογένειά της πιστεύει (ή πίστευε) στους παλιούς θρύλους. Το πώς και το γιατί παραμένουν άγνωστα. Υπάρχει κάποιος Jedi στη γραμμή των Erso;

Έπειτα, το πλάνο στο οποίο μάλλον διακρίνεται το Death Star να εξαπολύει την καταστροφική δύναμή του, από μόνο του δεν είναι κάτι νέο για τους φαν, καθώς έχουμε ήδη δει τι μπορεί να κάνει αυτό το υπέρ-όπλο στα χέρια της Αυτοκρατορίας. Εκείνο που εξιτάρει είναι ότι το μοντάζ έχει “κολλήσει” αμέσως μετά, ορισμένες σκηνές οι οποίες γεννούν μία συναρπαστική πιθανότητα:

Στο Rogue One ίσως δούμε για πρώτη φορά τη δύναμη του Death Star με πλάνα από την επιφάνεια του κόσμου ο οποίος καταστρέφεται από τη δύναμή του. Λέτε;

Οι απαντήσεις στις 15 Δεκεμβρίου του 2016, όταν το Rogue One έρχεται στους κινηματογράφους.

Bonus: το νέο TV spot του Rogue One, “Together”

 

Πηγή: pathfinder.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%