Lifestyle

Tracy Spiridakos: Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια του Revolution! (φωτό – βίντεο)

today13 Αυγούστου, 2013 2

Background
share close

Τη σειρά Ε.Φ. Revolution του NBC υπογράφει ο τεράστιος J.J Abrams (Lost, Fringe, Alcatraz, Mission Impossible, StarTrek κ.α.) Με την Tracy Spiridakos πρωταγωνίστρια, η δεύτερη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου. Η Ελληνίδα ηθοποιός κλέβει την παράσταση έχοντας αποκτήσει μεγάλο φαν κλαμπ!

tracy spiridakos revolution

Η νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός γεννήθηκε στον Καναδά, στα 4 της οι γονείς της επέστρεψαν στην Σκάλα Λακωνίας, για να επιστρέψουν 5 χρόνια αργότερα στον Καναδά. Η Spyridakos (που έκανε μικρούς guest ρόλους σε γνωστές σειρές από το 2007, Supernatural, Bionic Woman κ.α) δηλώνει στις συνεντεύξεις της, περήφανη για την ελληνική της καταγωγή.

tracy spiridakos

Το Revolution διαδραματίζεται στα απομεινάρια των ΗΠΑ, 15 χρόνια μετά το μεγάλο μπλακ άουτ του 2014. Η κυβέρνηση έχει καταρρεύσει και νέα μικρότερα κράτη – πολιτείες έχουν σχηματιστεί. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και συχνά τα νεοσύστατα αυτά κράτη έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους. Κάποια από αυτά διοικούνται από στυγνούς δικτάτορες όπως η “Δημοκρατία Μονρό”, υπό το καθεστώς του παράφρονα Στρατηγού Σεμπάστιαν Μονρό.

revolution

 

H Charlie (Tracy Spyridakos) ανήκει σε μια ομάδα επαναστατών που αγωνίζονται για να αποτινάξουν τον ζυγό του δικτάτορα και βρίσκει ανέλπιστη βοήθεια από τον αδελφό του -δολοφονημένου από το καθεστώς- πατέρα της και κάποτε συνεργάτη και παιδικό φίλο του Μονρό, Στρατηγό Μάιλς Μάθεσον.

Tracy Spiridakos

H σειρά πήρε το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν και ο δεύτερος κύκλος της αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο NBC, στις 25 Σεπτεμβρίου με 22 νέα επεισόδια.

Tracy Spiridakos comic con 2013

Δείτε το “χορταστικό” trailer της σειράς “Revolution” όπως προβλήθηκε στο φεστιβάλ Comic-Con:

 

Πηγή: kamarinia.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (2)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%