Σινεμά - TV

Τρέιλερ: H Σκάρλετ Γιόχανσον είναι η cyborg ψυχή του «Ghost in the Shell»

today14 Νοεμβρίου, 2016

Background
share close

Η προσμονή των οπαδών ενός από τους  δημοφιλέστερους τίτλους άνιμε παγκοσμίως, έχει φτάσει πλέον στο κατακόρυφο, αφού το εγχείρημα που ταλαιπωρείται από το 2008, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά.

Η Γιόχανσον θα υποδυθεί ένα cyborg, επικεφαλής μιας ελίτ ομάδας ειδικών αποστολών, με την κωδική ονομασία Τομέας 9, που εργάζεται για την εταιρεία Hanka Robotics. Σκοπός της ομάδας είναι να αποτρέψει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες και εξτρεμιστές, οι οποίοι καθοδηγούνται από μία μυστηριώδη οντότητα, που αυτοαποκαλείται The Laughing Man, και των οποίων ο σκοπός είναι να καταστρέψουν  τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Hanka στον κυβερνοχώρο.

Ο Δανός Πιλού Άσμπαεκ («Lucy», «Game of Thrones», «Μπεν Χουρ») πρόκειται να υποδυθεί τον Μπατού, τον δεύτερο καλύτερο μαχητή της ομάδας και έμπιστο υπαρχηγό της Γιόχανσον, ενώ από τις πλέον επιτυχημένες επιλογές στο αμφιλεγόμενο καστ είναι ο Τακέσι Κιτάνο. Σκηνοθέτης του εγχειρήματος ανέλαβε ο Ρούπερτ Σάντερς («Η Χιονάτη και ο Κυνηγός») ενώ υπεύθυνος για το σενάριο θα είναι ο Γουίλιαμ Γουίλερ («Η μεγάλη Απάτη», «Ray Donovan»).

Η επιλογή της Γιοχάνσον για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έγινε από νωρίς πεδίο αντιπαραθέσεων, με οπαδούς της σειράς και κριτικούς ανά τον κόσμο να δείχνουν τον προβληματισμό τους, εξαιτίας της παρουσίας μίας ακόμα «λευκής» ηθοποιού σε έναν αναγνωρισμένο ασιατικό ρόλο. Επιπλέον αίσθηση προκάλεσαν οι φήμες πως οι δύο εταιρείες πλήρωσαν τελικώς την Γιόχανσον 10 εκατομμύρια δολάρια, για να ξεπεράσει τις αρχικές αναστολές που είχε για τον ρόλο. Τέλος, ανάλογη ανησυχία προκάλεσε και το γεγονός πως δεν είναι ακόμα σίγουρο αν η πρωταγωνίστρια θα αποκαλείτε Μότοκο Κουσανάγκι, όπως η πρωτότυπη ηρωίδα του έργου του Μασαμούνε Σίρο.

Υπομονή και μέχρι τότε, πατήστε play παρακάτω…

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%