Σινεμά - TV

Τρέιλερ: “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”

today15 Απριλίου, 2021

Background
share close

Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του “The Hitman’s Wife’s Bodyguard“, το οποίο εδώ και καιρό ήταν έτοιμο αλλά καθυστέρησε λόγω του κορωνοϊού αρκετές φορές. Τώρα, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει κλειδώσει για τον ερχόμενο Ιούνιο, πήραμε μια πρώτη γεύση από το sequel της μαύρης κωμωδίας δράσης. Οι Ryan Reynolds και Samuel L. Jackson επιστρέφουν στους ρόλους τους από την πρώτη ταινία του 2017 που έσπασε τα ταμεία, μόνο που τώρα μαζί τους θα έχουν και την Sonia της Salma Hayek, με αποτέλεσμα να τριτώσει το κακό. 

Τα χολιγουντιανά αστέρια στην ταινία που σκηνοθετεί και πάλι ο Patrick Hughes δεν τελειώνουν εδώ καθώς, προστέθηκαν οι Frank GrilloAntonio BanderasTom Hopper και Morgan Freeman, ενώ και ο Richard E. Grant επιστρέφει ως Mr. Seifert.

Απολαμβάνοντας τη ζωή του καλύτερου σωματοφύλακα που υπάρχει ο Michael Bryce του Reynolds λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη για όσα πέρασε στην προηγούμενη ταινία από τον Darius Kincaid του Jackson. Εκεί όπου όλα ξεκίνησαν να είναι γαλήνια για αυτόν, εμφανίζεται ξαφνικά η Salma Hayek, η γυναίκα του σωματοφύλακα εχθρού του, η οποία του ζητάει να φέρουν πίσω τον άντρα της, δημιουργώντας ένα απίστευτο τρίο που σκοτώνει και θα χαρίσει γέλια.

Το The Hitman’s Wife’s Bodyguard αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2021. 

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%