Διασκέδαση

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μία ακόμα ημερομηνία για το Μέγαρο λόγω μεγάλης ζήτησης

today11 Φεβρουαρίου, 2016

Background
share close

Και έκτη συναυλία (17/2) προστέθηκε στις προγραμματισμένες εμφανίσεις της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής με την παράσταση “Παιχνίδι με το Χρόνο”, αφού τα εισιτήρια για τις 5 προηγούμενες ημερομηνίες (11, 12, 13, 15 και 16 Φεβρουαρίου) έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η τελευταία ημερομηνία (17/2) προστέθηκε χθες για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της ερμηνεύτριας που θέλουν να την απολαύσουν συνοδεία του συγκροτήματος νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE.

Η ημερομηνία αυτή είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία όσων δεν έχουν προλάβει εισιτήρια για τις προηγούμενες ημερομηνίες, καθώς δεν φαίνεται πιθανό να οριστεί κι  άλλη ημερομηνία αφού στις 18 και 19 του Φλεβάρη η παράσταση «Παιχνίδι με τον χρόνο» θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Για τις αθηναϊκές συναυλίες της Άλκηστης Πρωτοψάλτη η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στο τηλ. 210 7282333 και στο www.megaron.gr .

Για τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, πληροφορίες και εισιτήρια θα αναζητήσετε στο τηλ. 2310 895938, στη διεύθυνση Ticketservices.gr, στο ταμείο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και στα εκδοτήρια Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πλατεία Αριστοτέλους 3.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%