Διασκέδαση

Οι “Άντρες έτοιμοι για όλα” στο θέατρο Λαμπέτη

today20 Σεπτεμβρίου, 2013

Background
share close

Ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του χειμώνα που πέρασε γι’ αυτό και το καλοκαίρι ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα. Από τον Οκτώβριο στο θέατρο Λαμπέτη, οι «Άνδρες έτοιμοι για όλα» θα εξακολουθήσουν ακάθεκτοι όλο το χειμώνα να τα δίνουν όλα στην κωμωδία που μας έκανε να κλαίμε από τα γέλια…

Η ιστορία τους:

Σε μια επαρχιακή πόλη, μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί έναν καφετζή (Κώστας Κόκλας), έναν ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), έναν δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), έναν φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και έναν σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει τη ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική προσαρμογή του γνωστού μας θέματος.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας ανέλαβαν την ελληνική απόδοση του θεατρικού «Ladies Night» των Stephen Sinclair και Anthony McCarten, που γράφτηκε το 1987 στη Νέα Ζηλανδία και απολαύσαμε στον κινηματόγραφο το 1997 με τον τίτλο «Full Monty»

Απόδοση – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Εβελυν Σιούπη

Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος

Σχεδιασμός Φωτισμών : Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%