Διασκέδαση

Δείτε το νέο τρέιλερ της νέας ταινίας Star Wars

today20 Οκτωβρίου, 2015

Background
share close

Ο «Πόλεμος των Άστρων» επιστρέφει, και το νέο επεισόδιο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά» είναι μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της φετινής κινηματογραφικής χρονιάς.

Ποια θα είναι η πλοκή; Θα ανταπεξέλθει ο Τζ.Τζ.Άμπραμς; Τι ακριβώς θα κάνουν οι Χάρισον Φορντ, Μαρκ Χάμιλ και Κάρι Φίσερ και τι οι νέοι ηθοποιοί του καστ;

Η κυκλοφορία του νέου (και τελευταίου) τρέιλερ και η αφίσα της ταινίας, που έχει μία ρετρό στοιχειοθεσία, φανερώνουν το κέντρο βάρους των πρωταγωνιστών της νέας περιπέτειεας (αν και ο Μαρκ Χάμιλ/Λουκ Σκαϊγουόκερ λάμπει δια της απουσίας του).

Με επίκεντρο την ατίθαση Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ), τον στρατιώτη Φιν (Τζον Μποϊέγκα) και τον αρχι-κακό Κίλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ) την αφίσα και το τρέιλερ κοσμεί και το εμβληματικό ζευγάρι Χάρισον Φορντ και Κάρι Φίσερ, 32 χρόνια μετά την τελευταία τους διαγαλαξιακή εξόρμηση, γεφυρώνοντας το χάσμα, που ελπίζουμε πως θα ενώσει αυτό το επεισόδιο με την κλασική τριλογία.

Το νέο επεισόδιο του Star Wars «ξυπνά» τριάντα χρόνια μετά την «Επιστροφή των Τζεντάι» και σύμφωνα με τις ελάχιστες λεπτομέρειες της πλοκής που έχουν γίνει ήδη γνωστές, η αυτοκρατορία έχει μεταμορφωθεί σε μια χούντα γνωστή ως Η Πρώτη Τάξη, ενώ οι πιλότοι των Χ-Wings (όπως ο χαρακτήρας που θα υποδύεται ο Όσκαρ Άιζακ) έχουν δημιουργήσει μία ομάδα αποστατών γνωστή ως Αντίσταση.

Να θυμίσουμε πως το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 του Δεκέμβρη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα «Rogue One: A Star Wars Story» με τη Φελίσιτι Τζόουνς και τον Μαντς Μίκελσεν, ενώ το «Star Wars: Episode VIII» αναμένεται το Μάιο του 2017.

Με φανατικό παγκόσμιο κοινό να αναμένει τη νέα διαστημική εξόρμηση, το ποπ πολιτιστικό μεγαθήριο έρχεται να σαρώσει τα ταμεία. Η Δύναμη ξύπνησε για τα καλά.

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%