Διασκέδαση

Η ελληνική μικρού μήκους ταινία “Gone with the sea” πάει στο Χόλλυγουντ

today27 Σεπτεμβρίου, 2013

Background
share close

Η μικρού μήκους ταινία του Μάριου Ιορδάνου «Gone with the sea» ταξιδεύει στο Λος Άντζελες. Για πρώτη φορά ελληνική ταινία μικρού μήκους συμμετέχει επίσημα στο διεθνές φεστιβάλ του  Χόλλυγουντ  American Cinerockom International Film Festival που θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου.

gone with the sea

Λίγο νωρίτερα, στις 12 Οκτωβρίου, η ταινία θα προβληθεί και στο Λονδίνο, στο διεθνές φεστιβάλ London Greek Film Festival, όπου έχει επίσης επίσημα επιλεγεί.

Πρόκειται για μια low budget παραγωγή που βρήκε διανομή στις ελληνικές αίθουσες, κάτι πολύ σπάνιο για μικρού μήκους ταινία.

Η ταινία, που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2013 σε σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Μάριου Ιορδάνου, ενώ το σενάριο έχει την υπογραφή του ίδιου και της Σοφίας Καζαντζιάν, με την οποία συμπρωταγωνιστεί.

Για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν, το «Gone with the sea» θα συνεχίσει να προβάλλεται στον κινηματογράφο «Ζέφυρο» μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη δεύτερη μικρού μήκους ταινία- έκπληξη του Μάριου Ιορδάνου.

Δείτε το trailer:

 

Πηγή: Newsbeast

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%