Διασκέδαση

Η ερασιτεχνική ταινία που γίνεται… ταινία!

today20 Οκτωβρίου, 2013

Background
share close

Όλα ξεκίνησαν όταν δυο δωδεκάχρονα αγόρια παρακολούθησαν για πρώτη φορά την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς και των Κυνηγών της Χαμένης Κιβωτού» το 1981. Ο Eric Zala και ο Chris Strompolos λάτρεψαν τόσο πολύ την ταινία που αποφάσισαν να γυρίσουν μια πανομοιότυπη ταινία και οι ίδιοι.

Μετά από χρόνια γυρισμάτων σε αυλές και γκαράζ σπιτιών και χρήση αυτοσχέδιων ειδικών εφέ, η προσαρμογή ολοκληρώθηκε το 1989! Μετά την πρεμιέρα της ταινίας, όταν οι δύο νεαροί ήταν 18 ετών, το φιλμ ξεχάστηκε και δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό.

Όταν η ταινία έτυχε να πέσει στα χέρια του παραγωγού Eli Roth, αναγνωρίστηκε επιτέλους η αξία του και έτσι ξεκίνησε η διάδοσή του.

Τελικά η ταινία έφτασε να χαρακτηριστεί σαν την καλύτερη που έχει γυριστεί ποτέ από θαυμαστές! Η αναγνώριση που γνώρισε ήταν τέτοια, ώστε ο Alan Eisenstock να γράψει ένα ολόκληρο βιβλίο για τα γυρίσματα του «Raiders of the Lost Ark: The Adaptation», όπως είναι ο επίσημος τίτλος.

Μετά την διάδοσή της αυτή, αποφασίστηκε η δημιουργία μιας ταινίας που να παρουσιάζει την ιστορία των δύο αγοριών και τα γυρίσματα της ταινίας τους.

Πίσω από τη νέα ταινία θα βρίσκεται ο Jeremy Coon, ο οποίος αγόρασε τα δικαιώματα. Το μόνο που μένει είναι να εξασφαλίσει την άδεια των Στίβεν Σπίλπεργκ και Τζορτζ Λούκας, των δημιουργών της αυθεντικής ταινίας “Ιντιάνα Τζόουνς”.

Indiana1

Indiana5

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%