Διασκέδαση

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

today9 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Με δύο σίκουελ αλλά και επανεκδόσεις ξεκινά σήμερα η νέα κινηματογραφική εβδομάδα!

WARCRAFT: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ

WARCRAFT

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΝΚΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ
Ηθοποιοί: ΜΠΕΝ ΦΟΣΤΕΡ, ΠΟΛΑ ΠΑΤΟΝ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΟΥΠΕΡ, ΤΟΜΠΙ ΚΕΜΠΕΛ, ΤΡΑΒΙΣ ΦΙΜΕΛ, ΡΟΥΘ ΝΕΓΚΑ

Το ειρηνικό βασίλειο του Άζεροθ, δέχεται την επίθεση τρομερών Όρκ πολεμιστών που εγκαταλείπουν την ετοιμοθάνατη πατρίδα τους για να αποικήσουν μια άλλη. Καθώς ανοίγει η πύλη που ενώνει τους δύο κόσμους, ο ένας στρατός αντιμετωπίζει την πιθανότητα μιας καταστροφής κι ο άλλος της ολοκληρωτικής εξαφάνισης. Αρχίζει έτσι μια εντυπωσιακή επική ιστορία δύναμης και θυσίας όπου ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα, και που ο καθένας παλεύει για κάτι.

 

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ 2

NOW YOU SEE ME 2

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ Μ. ΤΣΟΥ
Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙΕΛ ΡΑΝΤΚΛΙΦ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΛΙΖΙ ΚΑΠΛΑΝ, ΝΤΕΙΒ ΦΡΑΝΚΟ, ΤΖΕΣΕ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΜΑΪΚΛ ΚΕΪΝ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ

Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους θεάματα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι μάγοι βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Ο άνδρας πίσω από τα κόλπα τους είναι ο Ουόλτερ Μέιμπρι (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ένα παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου που αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι τώρα. Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν ένα τελευταίο, φαινομενικά αδύνατο κόλπο για να καθαρίσουν το όνομά τους και να αποκαλύψουν τον σατανικό εγκέφαλο πίσω από όλα.

 

ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ

LOLO

Σκηνοθεσία: ΖΟΥΛΙ ΝΤΕΛΠΙ
Ηθοποιοί: ΚΑΡΕΝ ΒΙΑΡΝΤ, ΝΤΑΝΙ ΜΠΟΥΝ, ΒΙΝΣΕΝ ΛΑΚΟΣΤ, ΖΟΥΛΙ ΝΤΕΛΠΙ

Η κομψή και εκλεπτυσμένη Παριζιάνα Violette (Julie Delpy) κάνει τις διακοπές της στον ειδυλλιακό γαλλικό νότο, όπου συναντά τον γλυκύτατο Jean-Rene (Dany Boon). Αν και εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, η χημεία μεταξύ τους είναι τόσο καλή που βρίσκονται ξανά στο Παρίσι. Όμως, ένα τρίτο πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του ζευγαριού. Ο Lolo, ο 19χρονος κτητικός γιος της Violette, είναι αποφασισμένος να ξεφορτωθεί τον επίδοξο εραστή, με κάθε τρόπο.

 

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2

THE CONJURING 2

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΑΝ
Ηθοποιοί: ΦΡΑΝΣΙΣ Ο ΚΟΝΟΡ, ΒΕΡΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ, ΠΟΛ ΓΟΥΪΛΣΟΝ, ΜΑΝΤΙΣΟΝ ΓΟΥΛΦ, ΛΟΡΕΝ ΕΣΠΟΖΙΤΟ, ΠΑΤΡΙΚ ΜΑΚ ΟΛΕΪ, ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΧΑΪΓΚ, ΜΑΡΙΑ ΝΤΟΪΛ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΣΑΪΜΟΝ ΝΤΙΛΕΪΝΙ, ΦΡΑΝΚΑ ΠΟΤΕΝΤΕ, ΣΑΪΜΟΝ ΜΑΚ ΜΠΕΡΝΙ

Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος.

Με Απόκρυψη

El Desconocido / Retribution

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΝΙ ΝΤΕ ΛΑ ΤΟΡΕ

Ηθοποιοί:  ΛΟΥΙΣ ΤΟΣΑΡ, ΧΑΒΙΕΡ ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΖ, ΕΛΒΙΡΑ ΜΙΝΓΚΕΖ

Ισπανικό θρίλερ που προβλήθηκε στο περσινό φεστιβάλ Βενετίας. Ο Κάρλος, στέλεχος τράπεζας και οικογενειάρχης ξεκινά την ημέρα του πηγαίνοντας τα παιδιά του στο σχολείο. Καθώς οδηγεί, δέχεται μια ανώνυμη κλήση από ένα κινητό τηλέφωνο που βρίσκει μέσα στο αυτοκίνητό. Μια άγνωστη φωνή τον πληροφορεί ότι υπάρχει βόμβα κάτω από το κάθισμά του και ότι έχει λίγες ώρες να συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Διαφορετικά, το αυτοκίνητό του θα ανατιναχθεί…

 

Truman

Σκηνοθεσία: ΣΕΣΚ ΓΚΕΙ

Ηθοποιοί: ΧΑΒΙΕ ΚΑΜΑΡΑ, ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΝΤΑΡΙΝ, ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΦΟΝΖΙ

 

7 Χρόνια Φαγούρα

Σκηνοθεσία: ΜΠΙΛΙ ΟΥΑΙΛΝΤΕΡ

Ηθοποιοί: ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ, ΤΟΜ ΙΓΟΥΕΛ, ΈΒΕΛΙΝ ΚΕΙΝΣ

Η κλασική κωμωδία του Μπίλι Γουάιλντερ, με τη διασημότερη σκηνή της Μέριλιν Μονρόε, σε ψηφιακή επανέκδοση. Ο Ρίτσαρντ Σέρμαν θέλει να εκμεταλλευτεί την απουσία της οικογένειας του για να ζήσει λίγες μέρες ως εργένης. Η πανέμορφη ξανθιά που μένει στον επάνω όροφο, τραβάει την προσοχή του και αρχίζει να περνά χρόνο μαζί της. Οι συναντήσεις τους είναι αθώες, και όποια σκέψη μπορεί να έχει για εκείνη, διαδραματίζεται μόνο στη φαντασία του.

 

Η Γη της Επαγγελίας

Το υποψήφιο για Όσκαρ αριστούργημα του Αντρέι Βάιντα σε επανέκδοση. Η πόλη του Λοτζ, ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κέντρα υφαντουργίας του 19ου αιώνα, βρίσκεται σε ραγδαία ανάπτυξη. Η ψαλίδα μεταξύ εργοστασιαρχών, συνήθως Γερμανών, Εβραίων, Πολωνών, και εργατικής τάξης, ολοένα και μεγαλώνει. Τρεις νέοι φίλοι, ένας Πολωνός, ένας Εβραίος κι ένας Γερμανός, βάζουν τα χρήματά τους για να χτίσουν ένα εργοστάσιο.
Μέσα από τη ζωή τους, ο Βάιντα, αντικατοπτρίζει την μετάβαση της Πολωνίας του 19ου αιώνα, από τον φεουδαλισμό στον καπιταλισμό.

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΡΕΙ ΒΑΙΝΤΑ

Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΛΜΠΡΙΝΣΚΙ, ΒΟΙΤΣΙΕΧ ΠΣΟΝΙΑΚ, ΑΝΤΡΕΙ ΣΕΒΕΡΙΝ

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%