Διασκέδαση

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

today20 Απριλίου, 2016

Background
share close

Και αυτή την Πέμπτη, 21/4 αρκετές είναι οι νέες ταινίες που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Αυτές είναι:

SHORT FUSE

Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Α. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ & Κ. ΣΚΥΦΤΑΣ
Σενάριο: K. ΣΚΥΦΤΑΣ & Κ. ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ
Πρωταγωνιστούν: ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΤΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ, ΤΑΣΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ

Υπόθεση:

Ο Άρης είναι ένας νέος κοντά στα τριάντα, πρώην ασκούμενος δικηγόρος, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής ύστερα από μια μεγάλη αποτυχία που τον σημάδεψε. Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για τα προς το ζην και μια μέρα, κατά τη μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με εκρηκτικά, έναν μηχανισμό που μετράει αντίστροφα και ένα ακουστικό από το οποίο του μιλάει ένας μυστηριώδης άντρας. Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, ο Άρης προσπαθεί να σώσει τη ζωή του ψάχνοντας το κατάλληλο κλειδί που θα απενεργοποιήσει τον μηχανισμό. Μέσα όμως από αυτές τις δοκιμασίες θα αναθεωρήσει όσα γνωρίζει για το παρελθόν και τις επιλογές του και θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης, μεταξύ της αστυνομίας, εγκληματιών και του χρόνου ο οποίος ολοένα λιγοστεύει.

ΖΗΣΕ ΜΕ ΡΥΘΜΟ (HIGH STRUNG)

Δράμα

Σκηνοθεσία: ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΜΙΑΝ
Σενάριο: ΤΖΑΝΙΝ & ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΜΙΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΙΝ ΣΕΙΜΟΥΡ, ΚΙΝΑΝ ΚΑΜΠΑ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΚΑΛΙΤΖΑΙΝ, ΣΟΝΟΓΙΑ ΜΙΖΟΥΝΟ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΣΑΟΥΘΓΚΕΙΤ

Υπόθεση:

Η Ρούμπι μόλις ξεκίνησε τις σπουδές της ως μπαλαρίνα σε μια περίφημη σχολή χορού της Νέας Υόρκης. Σχεδόν αμέσως, η Ρούμπι συγκρούεται με τον Βρετανό βιολιστή Τζόνι, που παίζει σε διαδρόμους του μετρό για να βγάλει χαρτζιλίκι. Ενώ σιγά-σιγά η αρχική αντιπάθεια εξελίσσεται σε δυνατό έρωτα, το ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημα του Τζόνι, ο οποίος χρειάζεται επίσης και άδεια παραμονής. Όταν η Ρούμπι μαθαίνει για έναν διαγωνισμό με έπαθλο 25 χιλιάδες δολάρια και πράσινη κάρτα παραμονής στη χώρα, οι δυο τους αρχίζουν να προετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά, που μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ (RACE)

Βιογραφική

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΧΟΠΚΙΝΣ
Σενάριο: ΤΖΟ ΣΡΑΠΝΕΛ, ΑΝΝΑ ΓΟΥΟΤΕΡΧΑΟΥΖ
Πρωταγωνιστούν: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΡΤ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΑΙΡΟΝΣ, ΚΑΡΙΣ ΒΑΝ ΧΑΟΥΤΕΝ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΟΥΝΤΕΪΚΙΣ , ΣΤΕΦΑΝ ΤΖΕΪΜΣ

Υπόθεση:

Το 1936 οι Ολυμπιακοί Αγώνες διοργανώθηκαν στο Βερολίνο. Στόχος της ναζιστικής κυβέρνησης της Γερμανίας ήταν να χρησιμοποιηθούν οι Αγώνες ως ευκαιρία ανάδειξης των απόψεων του Χίτλερ σχετικά με την ανωτερότητα της Άριας φυλής. Αυτό το όνειρο γκρεμίστηκε από έναν μαύρο Αμερικανό αθλητή – τον σπουδαίο Τζέσι Όουενς. Έχοντας και ο ίδιος βιώσει τον ρατσισμό στην πορεία του προς την κορυφή, ο Όουενς έγινε διάσημος καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ που έβρισκε στον δρόμο του, χάρη και στη βοήθεια του προπονητή του, Λάρι Σνάιντερ. Παρά το δίλημμα της συμμετοχής ή όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Όουενς τελικά αποφασίζει να πάρει μέρος, θεωρώντας ότι η καλύτερη εκδίκηση ενάντια στην ναζιστική προπαγάνδα θα ήταν ένας δικός του θρίαμβος – ο οποίος και έρχεται. Βασισμένο στην απίστευτη πραγματική ιστορία ενός θρύλου των Ολυμπιακών Αγώνων, το «Race» είναι μία συγκλονιστική ταινία για το κουράγιο, την αποφασιστικότητα και τη φιλία, και ένα συγκινητικό δράμα για το πώς ένας άνδρας πολέμησε ενάντια στην Ιστορία και κέρδισε.

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ (MIDNIGHT SPECIAL)

Επιστημονικής Φαντασίας

Σκηνοθεσία & Σενάριο: ΤΖΕΦ ΝΙΚΟΛΣ
Πρωταγωνιστούν: ΚΙΡΣΤΕΝ ΝΤΑΝΣΤ, ΣΑΜ ΣΕΠΑΡΝΤ, ΜΑΙΚΛ ΣΑΝΟΝ, ΤΖΟΕΛ ΕΝΤΖΕΡΤΟΝ, ΤΖΕΪΝΤΕΝ ΛΙΜΠΕΡΕΡ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ

Υπόθεση:

Ένας πατέρας (Μάικλ Σάνον), αναγκάζεται να ζήσει σαν φυγάς, προκειμένου να προστατέψει τον γιο του, Άλτον (Τζέιντεν Λίμπερερ) και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τις ειδικές δυνάμεις του μικρού. Αυτό που θα ξεκινήσει σαν δίωξη, με τους θρησκόληπτους από την μια πλευρά και την τοπική αστυνομία από την άλλη, θα κλιμακωθεί σε ανθρωποκυνηγητό με την εμπλοκή των ανώτατων κυβερνητικών κλιμάκιων. Τελικά όμως, ο πατέρας ρισκάροντας τα πάντα, θα προστατέψει τον Άλτον και θα τον βοηθήσει να εκπληρώσει το πεπρωμένο του. Ένα πεπρωμένο που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ (THE JUNGLE BOOK)

Περιπέτεια

Σκηνοθεσία : ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ
Σενάριο:  ΤΖΑΣΙΝ ΜΑΡΚΣ & ΡΟΥΝΓΙΑΡΝΤ ΚΙΠΛΙΝΓΚ
Τις φωνές τους δανείζουν: Αγγλική εκδοχή: ΜΠΙΛ ΜΑΡΕΙ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΤΖΙΑΝΚΑΡΛΟ ΕΣΠΟΣΙΤΟ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΓΟΥΟΛΚΕΝ
Ελληνική εκδοχή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΑΛΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ, ΝΤΙΝΟΣ ΠΙΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΨΙΔΑΣ

Υπόθεση:

“Το Βιβλίο της Ζούγκλας” διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν βλοσυρό πάνθηρα και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα συναντήσει διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας μερικά από τα οποία φαίνεται να μην έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις.

ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΡΟΥΣΟΣ

Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ
Τις φωνές τους δανείζουν: ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Υπόθεση:

Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική 3D ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια. Και μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη – και η νέα αυτή ταινία μάς δείχνει το πώς ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβίωσε χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%