Διασκέδαση

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Γκάζι

today6 Αυγούστου, 2013

Background
share close

Μια απρόβλεπτη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια υπόσχεται ο Μίλτος Πασχαλίδης που θα εμφανιστεί στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στις 28 Αυγούστου.

Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία 20 σχεδόν χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κυρίως στις ζωντανές του εμφανίσεις. Κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.

Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως το «Παραμύθι με λυπημένο τέλος», η «Φωτιά μου» και το «Στα είπα όλα» μέχρι τα πιο πρόσφατα από το δίσκο «Ξένοι σ’ ενα τόπο που αλλάζει». Ειδικά για τη συναυλία στην Τεχνόπολη, δίπλα του θα βρίσκεται ο παλιός του φίλος και σπουδαίος λυράρης Ζαχάρης Σπυριδάκης.

Το Μίλτο Πασχαλίδη συνοδεύουν, η Μιρέλα Πάχου στο πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο Μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα, και ο πάντα συγκλονιστικός Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%