Διασκέδαση

Ο Μιχάλης Σταυρακάκης @ «Πέραν» 13 και 14 Απριλίου

today13 Απριλίου, 2016

Background
share close

Την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 22.30, στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», o Μιχάλης Σταυρακάκης παρουσιάζει σκοπούς και τραγούδια από την προσωπική και συμμετοχική μουσική του διαδρομή. Συνεργάτες και φίλοι παλιοί και καινούριοι, όπως ο Ανδρέας Αρβανίτης, ο Γιώργης Ρασούλης και ο Αλέξης Νόνης, καθώς και ο Πάρις Περυσινάκης, θα είναι συνοδοιπόροι του σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι.

Ο Μιχάλης Σταυρακάκης γεννήθηκε στ’ Αρμανώγεια Ηρακλείου και μεγάλωσε στ’ Ανώγεια Ρεθύμνου όπου και τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο. Ασχολείται με το μαντολίνο και το λαούτο από τη παιδική του ηλικία. Θεωρείται δικαίως ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της κρητικής παραδοσιακής μουσικής και όχι μόνο. Πρωτοπόρος και καινοτόμος μουσικός, εδώ και τριάντα πέντε χρόνια έχει συνδέσει τ’ όνομά του με τους σημαντικότερους σταθμούς της μουσικής μας. Έχει αναπτύξει υψηλή τεχνική και αισθητική στο μαντολίνο και το λαούτο, έχοντας συμπράξει δημιουργικά με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της παράδοσής μας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των συγκροτημάτων «Λαβύρινθος» και «Χαΐνηδες», στο ύφος των οποίων συνέβαλε με την προσωπική του ερμηνεία τόσο ως οργανοπαίχτης, όσο και ως σύνθετης και τραγουδιστής. Έχει στο ενεργητικό του μια πλούσια δισκογραφία, προσωπική και συμμετοχική. Τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται γύρω από το «Μιχάλης Σταυρακάκης Quartet».

Είσοδος: Τραπέζι: 5,00 ευρώ/άτομο, Μπαρ: 3,00 ευρώ/άτομο. Πληροφορίες στο σύνδεσμο: http://peran.gr/mousiko-imerologio/698-/event_details

peran

Πέραν
Δεκελείας 20, Νέα Φιλαδέλφεια
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896
email: 
[email protected]
http://www.peran.gr/

XORIGOSEPIKOINONIAS-1

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%