Διασκέδαση

Οι δέκα ταινίες που θα σπάσουν τα ταμεία αυτό το καλοκαίρι

today9 Ιουνίου, 2015

Background
share close

pegasus_LARGE_t_1581_106103472_type13063

«Minions» των Κάιλ Μπάλντα και Πιέρ Κοφέν
Κωμωδία με τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια, prequel του «Εγώ, ο Απαισιότατος», με τον σκηνοθέτη και των τριών ταινιών Πιέρ Κοφέν να κρατάει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα δημοφιλή minions είναι μικρά, κίτρινα πλάσματα, που υπήρχαν από την αρχή του χρόνου με μοναδικό σκοπό να υπηρετούν τους πιο κακούς ηγέτες του κόσμου. Πλέον και ενώ έχουν μείνει για πολύ καιρό χωρίς αφέντη, αποφασίζουν να υπηρετήσουν την Σκάρλετ Όβερκιλ, που έχει σκοπό να κατακτήσει τον κόσμο. Η Σάντρα Μπούλοκ δανείζει τη φωνή της στη Σκάρλετ, και ο Τζον Χαμ είναι ο σύζυγός της.

 

pegasus_LARGE_t_1581_106566700_type13063

Terminator: Genisys του Αλαν Τέιλορ
Πέμπτη συνέχεια των ταινιών που βασίζονται στον δημοφιλή χαρακτήρα που δημιούργησε ο Τζέιμς Κάμερον, η οποία σηματοδοτεί και την επιστροφή του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στο franchise. Στο πλευρό του η Εμίλια Κλαρκ του «Game of Thrones» και ο κορεάτης σουπερστάρ Μπιουνγκ Χουν Λι. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Άλαν Τέιλορ, η ταινία θα επανεκκινεί την ιστορία. Τι άλλο να πούμε, πέρα από «hasta la vista baby»!

 

pegasus_LARGE_t_1581_106482189_type13063

«The Man from U.N.C.L.E.» του Γκάι Ρίτσι
Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας Γκάι Ρίτσι αφήνει στην άκρη τον Σέρλοκ Χολμς για να μεταφέρει στην οθόνη του κινηματογράφου την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’60, στο σενάριο της οποίας είχε συνεισφέρει και ο Ίαν Φλέμινγκ. H ταινία εκτυλίσσεται την εποχή του ψυχρού πολέμου, με έναν αμερικάνο και έναν ρώσο πράκτορα, που ανήκουν στην οργάνωση U.N.C.L.E, να έρχονται αντιμέτωποι με μία διεθνή εγκληματική σπείρα.

 

pegasus_LARGE_t_1581_106523495_type13063

«Pixels» του Κρις Κολόμπους
Εξωγήινοι επιτίθενται στον πλανήτη χρησιμοποιώντας ήρωες από ρετρό βιντεοπαιχνίδια, όπως ο Pac Man και ο Donkey Kong. Για να αντιμετωπιστεί η εισβολή, η κυβέρνηση προσλαμβάνει παλαιότερους πρωταθλητές των συγκεκριμένων παιχνιδιών, ανάμεσά τους ο Άνταμ Σάντλερ και ο Τίριον του «Game of Thrones», Πήτερ Ντίνκλατζ. Θεότρελη κωμωδία-περιπέτεια, που σίγουρα θα βρει απήχηση σε αυτούς που ξόδεψαν ώρες από τη ζωή τους στα παλαιότερα ουφάδικα.

 

pegasus_LARGE_t_1581_106543466_type13063

«Ant-man» του Πέιτον Ριντ
Μεταφορά στον κινηματογράφο ενός κόμικ βασισμένο σε έναν από τους λιγότερο γνωστούς ήρωες της Marvel, ο οποίος αποκτά μία στολή, που του επιτρέπει να συρρικνώνεται σε μέγεθος, ενώ παράλληλα αυξάνει τη δύναμή του. Αναμφίβολα παρουσιάζει ενδιαφέρον η παρουσία του Πολ Ραντ ως σούπερ ήρωα και του Μάικλ Ντάγκλας ως του πρώτου Ant Man.

 

pegasus_LARGE_t_1581_106467822_type13063

«Fantastic Four» του Τζος Τρανκ
Τρίτη ταινία με τους τέσσερις χαρακτήρες, που θα προβληθεί στον κινηματογράφο, η οποία επίσης αποτελεί ένα reboot της ιστορίας. Οι οπαδοί του κόμικ κατέκριναν σφοδρά τον σκηνοθέτη Τζος Τρανκ για τις επιλογές του αφροαμερικάνου Μάικλ Μπι Τζόρνταν ως «Ανθρώπινου Πυρσού» και του σχετικά μικροκαμωμένου Τζέιμι Μπελ ως «Πράγματος». Μένει να δούμε ποιος έχει τελικά δίκιο!

 

pegasus_LARGE_t_1581_106527839_type13063

«Mission Impossible – Rogue Nation» του Κρίστοφερ Μακουάρι
Πέμπτη ταινία με ήρωα τον υπερκατάσκοπο Ίθαν Χαντ και τον Τομ Κρουζ, όπως πάντα, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρά τα 52 του χρόνια. Αυτή τη φορά ο Χαντ έρχεται αντιμέτωπος με το Συνδικάτο, μία σχεδόν μυθική οργάνωση δολοφόνων και πρακτόρων, που σκοπό έχει να καταστρέψει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιον θα υποστηρίζουν οι θεατές, όταν θα προβληθεί στη χώρα μας!

 

pegasus_LARGE_t_1581_106503974_type13063

«Jurassic World» του Κόλιν Τρέβοροου
Τέταρτη συνέχεια των εξαιρετικά δημοφιλών ταινιών με δεινοσαύρους, αυτή τη φορά με τον ανερχόμενο σούπερσταρ Κρις Πρατ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι πρώτες εντυπώσεις αναφέρουν πως πρόκειται για άκρως εντυπωσιακή παραγωγή, με γυρίσματα στη Χαβάη και τη Νέα Ορλεάνη. Παλαιοντολόγοι όμως κατέκριναν το φιλμ για τις πολλές επιστημονικές ανακρίβειες και μένει να δούμε αν οι ανακρίβειες αυτές συνεισφέρουν στο πόσο ψυχαγωγικό θα είναι.

MAGIC MIKE XXL

«Magic Mike XXL» του Γκρέγκορι Τζέικομπς
Πρώην άνδρας στρίπερ που έχει αποσυρθεί αποφασίζει να συγκεντρώσει την υπόλοιπη ομάδα του για ένα road trip στην παραλία Myrtle, όπου γίνεται ένα συνέδριο του επαγγέλματος, για μία τελευταία παράσταση. Φαίνεται πως υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να (ξανα)δει τον πρωταγωνιστή Τσάνινγκ Τέιτουμ να κάνει στριπτίζ και εκεί βασίζονται προφανώς και οι ελπίδες της παραγωγής για επιτυχία.

 

pegasus_LARGE_t_1581_106592648_type13063

«Insidious: Chapter 3» του Λι Γουάνελ
Τρίτη ταινία του franchise, με σκηνοθέτη αυτή τη φορά τον Λι Γουάνελ, ο οποίος έχει γράφει το σενάριο και για τις τρεις. Πρόκειται για prequel των δύο προηγουμένων, που λαμβάνει χώρα προτού τα πνεύματα στοιχειώσουν τον γιο της οικογένειας Λάμπερτ. Το φιλμ προς το παρόν έχει λάβει μέτριες κριτικές και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να τρομάξει το κοινό, όπως τα δύο προηγούμενα.

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%