Διασκέδαση

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τομ Χανκς ξανασυνεργάζονται

today24 Μαρτίου, 2015

Background
share close

Η νέα συνεργασία του βραβευμένου τρεις φορές με Όσκαρ, διάσημου σκηνοθέτη και παραγωγού Στίβεν Σπίλμπεργκ (“Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν”,”Η Λίστα του Σίντλερ”) και του δις βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Τομ Χανκς (“Φόρεστ Γκαμπ”,”Φιλαδέλφεια”), με τίτλο”Η Γέφυρα των Κατασκόπων”, είναι ένα γεμάτο σασπένς δράμα, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της Odeon, πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν (στο ρόλο ο Τομ Χανκς), ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου.

Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν (οι οποίοι έχουν επίσης κερδίσει Όσκαρ) έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα.

Την μουσική της ταινίας θα γράψει ο 12 φορές υποψήφιος για Όσκαρ Τόμας Νιούμαν, αντικαθιστώντας τον Τζον Ουίλιαμς, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας, που τώρα πια έχει ξεπεραστεί. Ο Ουίλιαμς θα βρεθεί και πάλι με τον Σπίλμπεργκ στο επόμενό του πρότζεκτ,”The BFG”, και θα συνεχίσει έτσι την επαγγελματική τους συνεργασία που κρατά πάνω από 40 χρόνια.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν ο Μαρκ Ράιλανς στο ρόλο του Ρούντολφ Έιμπελ, ενός πράκτορα της KGB που υπερασπίζεται ο Ντόνοβαν, ο Σκοτ Σέπερντ στο ρόλο ενός μυστικού πράκτορα της CIA, η υποψήφια για Όσκαρ Έιμι Ράιαν στο ρόλο της συζύγου του Ντόνοβαν, ο Γερμανός ηθοποιός Σεμπάστιαν Κοχ στο ρόλο ενός δικηγόρου της Ανατολικής Γερμανίας και ο υποψήφιος για Όσκαρ Άλαν Άλντα στο ρόλο του Τόμας Ουότερς, ενός εταίρου στην δικηγορική εταιρεία του Ντόνοβαν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει, από την Odeon, στην Ελλάδα στις 29 Οκτωβρίου 2015.

Ο Χανκς είχε παίξει στα φιλμ του Σπίλμπεργκ “The Terminal”, “Πιάσε με αν μπορείς” αλλά και στην “Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν” το 1999.

Πηγή: thebest.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%