Lifestyle

Η Angelina Jolie με τα παιδιά της στην πρεμιέρα του Kung Fu Panda 3

today22 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Η Angelina Jolie πάντα ξέρει πώς να τραβήξει τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου η Angelina Jolie πήγε με πέντε από τα έξι παιδιά της στην πρεμιέρα της ταινίας “Kung Fu Panda 3” στο TCL Chinese Theater, καθώς η ηθοποιός δανείζει τη φωνή στην τίγρη, ενώ με τις δικές τους φωνές συμμετέχουν και κάποια από τα παιδιά.

Shiloh Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt και Pax Thien Jolie-Pitt
Shiloh Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt και Pax Thien Jolie-Pitt.

Αισθητή είναι βέβαια η απουσία του Μπραντ Πιτ, καθώς και του «πρωτότοκου» της οικογένειας, Maddox Chivan Jolie-Pitt.

Angelina Jolie arrives at the world premiere of "Kung Fu Panda 3" at the TCL Chinese Theatre on Saturday, Jan. 16, 2016, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Σε συνέντευξή της η Jolie δήλωσε πως είχε πολλή πλάκα να συνεργάζεται με τέσσερα από τα παιδιά της, που συμμετείχαν με τις φωνές τους στην ταινία όπως και η ίδια. «Το ήθελαν πάρα πολύ! Αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ντροπές, ηχογράφησαν όλα μαζί παίρνοντας το ρόλο τους πού σοβαρά», είπε η ηθοποιός. «Τώρα που πήραν μια γεύση, πιστεύουν ότι η δουλεία της μαμάς τους είναι απίστευτα εύκολη!»

Οικογενειακή υπόθεση λοιπόν το Kung Fu Panda 3!

Αξίζει να αναφερθεί ότι τις φωνές τους δανείζουν στους ήρωες της ταινίας και άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως ο Jack Black στο ρόλο του Πο, ο Μπράιαν Κράνστον ως μπαμπά πάντα, ο Τζάκι Τσαν στο ρόλο του πίθηκου, ο Ντάστιν Χόφμαν ως Μάστερ Σίφου και πολλοί άλλοι.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%