Μουσική

Η Αυστραλία για πρώτη φορά στην Eurovision

today11 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Τα 60 χρόνια γιορτάζει φέτος ο μουσικός θεσμός της Eurovision με την είσοδο μιας ακόμη χώρας που συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Eurovision είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην μακρινή ήπειρο καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει ο διαγωνισμός είναι κάθε χρόνο στα ψηλότερα της σεζόν!

Με την συμμετοχή της Αυστραλίας, οι χώρες που θα πάρουν μέρος στην Eurovision στην Αυστρία γίνονται 40.

Ο executive supervisor της Eurovision, Jon Ola Sand δήλωσε: “Η συμμετοχή της Αυστραλίας στον διαγωνισμό είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση! Ας γιορτάσουμε μαζί! Η Eurovision είναι για γιορτή που φέρνει μαζί τις χώρες, ενώνει την κουλτούρα τους, την μουσική και εξαλείφει τις όποιες διαφορές”.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής της Αυστραλίας:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

H έπαρση της γερμανικής πολιτικής ηγεσίας

Η Γερμανία εμφανίζεται τελευταία συνεπαρμένη από την ισχύ της και συμπεριφέρεται με ανεπίτρεπτο τρόπο, με περίσσεια αλαζονεία προς τους εταίρους της. Δείχνει να έχει λησμονήσει τα δικά της κατά συρροή τερατώδη πεπραγμένα, να έχει διαγράψει τις θηριωδίες της, το εγκληματικό αιμοσταγές παρελθόν της, γεγονός που την κάνει να εμφανίζεται ως υπεροπτικός τιμητής άλλων λαών και κυρίως του ελληνικού τα τελευταία χρόνια, που μαστίζεται από βαθιά κρίση. Η Γερμανία δεν μπορεί […]

today11 Φεβρουαρίου, 2015

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%