Μουσική

Αυτό το ακούσατε; Οι Mötley Crüe τραγουδούν το “Like A Virgin” της Μαντόνα

today19 Μαρτίου, 2019

Background
share close

…για χάρη του Netflix και τη νέα βιογραφική ταινία “The Dirt”, η οποία θα προβληθεί στις 22 Μαρτίου.

«Πήγα στο σπίτι του Tommy [Lee] (ιδρυτικό μέλος, ντράμερ των Motley Crue) και ο [παραγωγός] Bob Rock ήταν εκεί», είπε ο συνιδρυτής της αμερικανικής ροκ μπάντας, μπασίστας Nikki Sixx στο Rolling Stone.

«Είπα: “Θα σας παίξω κάτι και θα πάω στο άλλο δωμάτιο, έτσι σε περίπτωση που δεν σας αρέσει, να μη μου δώσετε μπουνιά”. Και ο Tommy άρχισε να γελάει. Άρχισα να παίζω και ξαφνικά, είδα το πρόσωπο του Tommy να φωτίζεται».

Ο Sixx είπε ότι η διασκευή ξεκίνησε ως «κακή ιδέα, αλλά αρκετά αστεία» και εξελίχθηκε σε αποκάλυψη.

«Άκουσα το demo και είπα: “Αυτή είναι ** ιδέα”», πρόσθεσε ο Τόμι Λι. «Στο δεύτερο μέρος γίνεται τόσο δυνατό. Είναι κάπως ειρωνικό που ο Vince [Neil] τραγουδά “Like a Virgin”, ο οποίος δεν είναι ούτε κατά διάνοια», τόνισε.

Το “Like a Virgin” είναι το δεύτερο από τέσσερα νέα τραγούδια που ηχογράφησαν οι Motley Crue για την ταινία και η μόνη διασκευή. Το μουσικό συγκρότημα ανακοίνωσε το 2018 ότι θα επανασυνδεθεί για να ηχογραφήσει τραγούδια για την ταινία.

Η ταινία “The Dirt”, στην οποία πρωταγωνιστούν αρκετά γνωστά πρόσωπα, βασίζεται στη βιογραφία του συγκροτήματος “The Dirt: Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band” and will star a number of famous faces.

Τον Tommy Lee υποδύεται ο ράπερ και ηθοποιός Machine Gun Kelly, ο κιθαρίστας Ίουαν Ρίον έχει το ρόλο του κιθαρίστα Mick Mars, o Ντάγκλας Μπουθ το ρόλο του μπασίστα Nikki Sixx και τον τραγουδιστή Vince Neil ο Ντάνιελ Γουέμπερ.

Οι Motley Crue θρυλικό glam metal συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του ‘80 και είναι ένα από τα εμπορικότερα όλων των εποχών.

Η ταινία “The Dirt” θα προβληθεί στις 22 Μαρτίου στο Netflix και περιλαμβάνει στιγμιότυπα του συγκροτήματος από τις αποχαιρετιστήριες συναυλίες τους.

Πηγή: ogdoo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%