Μουσική

Δείτε την εμφάνιση το Σάκη Ρουβά στα World Music Awards με ολοκαίνουριο τραγούδι

today5 Αυγούστου, 2014

Background
share close

Μεγάλη έκπληξη αλλά και τιμή για τη χώρα μας αποτέλεσε η πρόσκληση των World Music Awards στον δικό μας Σάκη Ρουβά να εμφανιστεί εκεί!

Η απονομή των βραβείων προβλήθηκε πρόσφατα για πρώτη φορά στην τηλεόραση και έτσι έχουμε επιτέλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την εμφάνιση του τραγουδιστή εκεί αλλά και να ακούσουμε το καινούργιο του τραγούδι που ερμήνευσε για πρώτη φορά στα βραβεία.

Ο αγαπημένος Έλληνας star παρέλαβε επίσης ένα πολύ σημαντικό βραβείο, αυτό του “Greek Legend”, και ευχαρίστησε λέγοντας τα εξής: “Ευχαριστώ τόσο πολύ, είμαι τόσο ενθουσιασμένος! Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα. Στην Ελλάδα παίρνουμε πολύ σοβαρά τη μουσική, χτυπάει στις καρδιές μας. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και τις χαρές μας με τη μουσική γι αυτό και είναι πολύ σημαντικό αυτό το βραβείο για μένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Φέτος ήταν η 22η χρονιά απονομής των βραβείων και, εκτός του Σάκη Ρουβά,  εμφανίστηκαν επίσης πολύ σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως  η Mariah Carey, η Miley Cyrus, οι Fall Out Boy, ο Ricky Martin, ο Flo Rida, και ο Jason Derulo.

Δείτε την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Sporting Club του Μόντε Κάρλο με το νέο του τραγούδι “Open Eyes”, καθώς και την παραλαβή του βραβείου:


Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%