Μουσική

Δείτε το νέο single των Night Is Young “PAN!C” + video clip

today12 Δεκεμβρίου, 2022

Background
share close

PAN!C, το νέο single + video clip των Night Is Young

Σε συνεργασία με τη VASSIŁINA

Δείτε το video clip εδώ:

Οι Night Is Young, το heavy pop duo από την Αθήνα, παρουσιάζουν το δεύτερο singe τους, με τίτλο PAN!C, επιλέγοντας να δείξουν μία διαφορετική μουσική οπτική από το πρώτο τους single, Firefly, με το οποίο μας συστήθηκαν για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι. Συνεργάζονται με τη VASSIŁINA και μαζί δημιουργούν ένα κομμάτι που ξεχωρίζει για την pop αισθητική του και την συναισθηματική του αμεσότητα, από την πρώτη ακρόαση.

Όπως λένε οι ίδιοι, το PAN!C είναι ένα κομμάτι που οι στίχοι του έχουν γραφτεί έπειτα από μια κρίση πανικού, στο πλαίσια της καραντίνας, όπου η κατάσταση της απομόνωσης αναζωπυρώνε εύκολα τέτοια συναισθήματα. Το βίντεο βασίστηκε στα minimal χαρακτηριστικά του κομματιού, αλλά και στην μοναχικότητα που ενέχει η κρίση πανικού. Όπως και ο πρωταγωνιστής του βίντεο που τρέχει μόνος του.

Την σκηνοθεσία και την παραγωγή του video clip του PAN!C, ανέλαβε η Κollektiva Project (Άγγελος Σώκος και Αντώνης Γαβριδάκης). Σχετικά με την προσέγγιση του track και την οπτικοποίηση του δηλώνουν: Όταν άκουσαμε το κομμάτι, η συζήτηση με τη μπάντα έφερε μια ιδέα, ενός ανθρώπου που θα βρισκόταν σε μέρη με πολύ κόσμο, δείχνοντας φανερά αποκομμένος από τον περίγυρο τού. Όμως, μόλις διαβάσμαε τους στίχους, κάτι δεν κολλούσε. Έλειπε η δυναμική του κομματιού, η ενεργητικότητα. Σκέφτηκα πως η εικόνα του Ιάσονα (να κάθεται παθητικός και να κοιτάει, δεν αντιπροσωπεύει τους στίχους. Χρειάζεται μια μάχη, Χρειάζεται μια ένταση η οποία όμως δεν γίνεται φανερή σε εμάς. Όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει κρίσεις χρόνιου άγχους, έχει μάθει να το κρύβει καλά και μόνο αυτός γνωρίζει πραγματικά τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του. Το μόνο που βλέπουμε εμείς είναι η επανειλημμένη προσπάθεια του να ξεφύγει από αυτό. Έτσι, και ήρθε η ιδέα. Όπου ο Ιάσονας το εκτέλεσε εξαιρετικά.

Ο Ιάσονας Χριστοδουλόπουλος πρωταγωνιστεί στο video clip του PAN!C.

Spotify

YouTube

To συγκρότημα αποτελούν οι Νίκος Δαλαβούρας (φωνητικά, μπάσο) και Χρήστος Βλάχος (παραγωγή, κιθάρα), γνωστός και ως Mikko και από τη συμμετοχή του στους Black Hat Bones.

To Pan!c ηχογραφήθηκε στο 8yardstudios και τη μίξη και παραγωγή του υπογράφει ο ίδιος ο Μikko, ενώ το master ο Steve Lado.

Το ντεμπούτο EP των Night Is Young αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023 σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Bitter Tea Records.

Στίχοι Pan!c:
Have you ever tried to breathe in?

Take your worst fear and suck it in?

Tell everyone that everything is fine

And let the smile of ignorance to shine

This is your moment, make it count

The time is near, you may breathe out

Feeling alone in a crowded place

A scar on your soul that leaves no trace

[PAN!C]

Have you ever tried to breathe in?

Take your worst fear and suck it in?

Tell everyone that everything is fine

And let the smile of ignorance to shine

This is your moment, make it count

The time is near, you may breathe out

Feeling alone in a crowded place

A scar on your soul that leaves no trace

NIGHT IS YOUNG

Socials:

Facebook: @nightisyoungband

Instagram: @nightisyoungband

Spotify

BITTER TEA RECORDS

Socials:

Facebook: @bittertearecords

Instagram: @bittertearecordsBandcamp

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%