Μουσική

Eurovision 2016: Ακούστε τις συμμετοχές της Μολδαβίας, της Φινλανδίας & της Σλοβενίας!

today6 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Ο Μάης πλησιάζει και οι χώρες προετοιμάζονται για να εμφανιστούν πλήρεις, δυνατές και ανανεωμένες για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι μισές συμμετοχές από τις φετινές για τη Eurovision.

Πάμε να ακούσουμε τρεις ακόμη συμμετοχές χωρών όπως θα τις συναντήσουμε το Μάη στη Στοκχόλμη:

 

Σλοβενία

Η ManuElla είναι η καλλιτέχνιδα που θα εκπροσωπήσει τη Σλοβενία στη φετινή Eurovision. Η τραγουδίστρια κέρδισε τον εθνικό τελικό της πατρίδας της με το τραγούδι “Blue and Red”. Η κριτική επιτροπή δεν ανέδειξε πρώτη την ManuElla αλλά η νίκη της επήλθε εξαιτίας της μεγάλης της διαφοράς από τον δεύτερο στο televoting. Ακούστε εδώ το τραγούδι της:

 

Φινλανδία

Στον πολύ ανοιχτό και χωρίς φανερό φαβορί εθνικό τελικό της Φινλανδίας, η Sandhja αναδείχθηκε νικήτρια και θα ταξιδέψει στη Στοκχόλμη εκπροσωπώντας τη χώρα της. Ανάμεσα στους 9 υποψηφίους, κριτές και televoting συμφώνησαν πλήρως και η τραγουδίστρια ήταν η τυχερή. Το τραγούδι της “Sing it away” είναι ένα δυναμικό κομμάτι με στοιχεία που μας θυμίζουν παλαιότερες εποχές.

 

Μολδαβία

Το “O melodie pentru Europa”, τον εθνικό τελικό της χώρας της δηλαδή, κέρδισε η Μολδαβή τραγουδίστρια Lidia Isac μεταξύ των 16 υποψηφίων. Η καλλονή τραγουδίστρια με το κομμάτι“Falling Stars” θα ανεβάσει τη Μολδαβία στη σκηνή της Στοκχόλμης, φιλοδοξώντας να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Πηγή: tralala.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%