Μουσική

Η Στεφανία Λυμπερακάκη στην τελετή έναρξης της Eurovision

today17 Μαΐου, 2021

Background
share close

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες από τις άλλες χώρες που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό, παρέλασαν στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Cruise Terminal  στο λιμάνι του Ρότερνταμ, χθες Κυριακή 16 Μαΐου, στις 19:00.

Με την εμφάνιση των φετινών συμμετεχόντων στο Τυρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet), που έχει αλλάξει χρώμα από κόκκινο λόγω του χορηγού της διοργάνωσης, δίνεται το σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 65ης Eurovision.

Οι καλλιτέχνες τελικά δεν έφτασαν με πλοιάριο στο Τυρκουάζ Χαλί, όπως ήταν προσχεδιασμένο, καθώς τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας αυστηροποιήθηκαν, ύστερα από την εμφάνιση κρουσμάτων στις αποστολές δύο χωρών.

Τελικά παρέλασαν 34 χώρες, αφού μέλη της αποστολής της Ισλανδίας και της Πολωνίας βρέθηκαν θετικά σε τεστ Covid.

Καθώς διέμεναν στα ίδια ξενοδοχεία με τη Μάλτα και τη Ρουμανία, για λόγους ασφαλείας παρέμειναν και οι 4 αποστολές στα ξενοδοχεία τους.

Επιπλέον, απουσίαζε η αποστολή της Αυστραλίας που δεν μπόρεσε να έρθει στο Ρότερνταμ.

Φωτογραφία: EBU / ANDRES PUTTING

Η Stefania ήταν εκθαμβωτική μέσα στη μαύρη classy τουαλέτα της, του Stelios Koudounaris, την οποία αναδείκνυαν τα ταιριαστά αξεσουάρ, choker και ζώνη με Swarovski.

Ήταν μια εμφάνιση εφάμιλλη αυτών που βλέπουμε στο original Κόκκινο Χαλί των Όσκαρ.

To total black look των τεσσάρων χορευτών μας, Κώστα Παυλόπουλου, Νίκου Κουκάκη, Γιώργου Παπαδόπουλου και Μάρκου Γιακουμόγλου, αλλά και της δασκάλας φωνητικής της Stefania που ήταν μαζί, πρόσθεσε πόντους καλογουστιάς στην αποστολή μας.

Πηγή: ogaegreece.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%