Μουσική

O Iam Nothe μοιράζεται μαζί μας το νέο video clip για το κομμάτι “The Grand Design”

today20 Οκτωβρίου, 2022 2

Background
share close

Ο Iam Nothe παρουσιάζει το video clip για το single “The Grand Design”.

Δείτε το εδώ:

Το βίντεο αυτό είναι ένα edit του φιλμ από το γάμο της Κικής και του Μιχάλη, των γονιών δηλαδή του Σπυρέα Σιντ, γυρισμένο στις αρχές του 1976. Ο Σπυρέας ανακάλυψε το φιλμ αυτό, το οποίο το είχε δει τελευταία φορά όταν ακόμα ήταν πολύ μικρό παιδί, αγνοώντας για πάνω από 30 χρόνια την ύπαρξή του, όταν έχασε τον πατέρα του το 2018, ανάμεσα στα πράγματά του.

Το “The Grand Design” περιλαμβάνεται μέσα στο ομώνυμο άλμπουμ του Iam Nothe που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ALBUM

Ιam Nothe

Instagram | Facebook | YouTube | Spotify | Bandcamp

Έγραψαν για το “The Grand Design”:

The Grand Design συγκροτεί μια εμφατική κιθαριστική διαμαρτυρία για τα υπαρξιακά ναδίρ και τα ψυχικά αδιέξοδα, με άκρως τολμηρές κι εντυπωσιακές (θα έλεγε κανείς) φωνητικές διακυμάνσεις.

Ευτυχία Διαμαντή – Avopolis.gr

“Ένα άλμπουμ ειλικρινές που σφραγίζει την έναρξη της προσωπικής μουσικής διαδρομής του, έχει σε σημεία απαισιόδοξη διάθεση, αλλά, πρώτον, αυτό μας αρέσει και, δεύτερον, σε αφήνει μ’ ένα πολύ θετικό συναίσθημα.”

Χρήστος Καλλιμάνης – Efsyn.gr

Και φτάνουμε πλέον στην ακρόαση του The Grand Designγια να μιλήσουμε για (ακόμη μία φορά) για ένα άκρως εμπνευσμένο, καλοδουλεμένο, μεστό δίσκο. Κυλάει αβίαστα, χωρίς να σε κουράζει ο πολυσυλλεκτικός ήχος του, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό του.”

Λευκοθέα Μακρή – Rockinathens.gr

“Ένας καμβάς που μπορείς να διαλέξεις τι θα ακούσεις χωρίς να σε χαλάσει. Δεν υπήρξε κάτι να με κάνει να το κλείσω. Ίσα ίσα που σε όλα είχα έναν ρυθμό στο σώμα, διαφορετικό κάθε φορά, κυρίως γιατί όπως ανέφερα, το κάθε single έχει την ιδιότητα να χαρίζει /προσφέρει διαφορετικά vibes.”

Jo Γκόγκου – Afternoiz.gr

“Το project Iam Nothe κάνει μια δυναμική δισκογραφική εκκίνηση με το ‘The Grand Design‘. Το album έχει ξεκάθαρα το πολύ ιδιαίτερο συνθετικό στυλ των αδερφών Sid, γεγονός που μας προσφέρει 8 κομμάτια με μοναδική αισθητική που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε άλλο.”

Δημήτρης Πολυζώης – Fuzzyhound.gr

“Το «μεγάλο σχέδιο» του Iam Nothe βρίσκεται κοντά μας πλέον, αποτελώντας όχι απλά ένα ιδανικό (και καλύτερο απ’ ό,τι αξίζουμε μάλλον) εναρκτήριο λάκτισμα για τη νέα (μουσική) σεζόν, αλλά μια συλλογή ασμάτων που θα θρονιαστεί σε εγκεφάλους και καρδιές μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Και όχι μόνο.”

Δημήτρης Μάστορης – Presspop.gr

“Ένας εξαιρετικός δίσκος blue eyed soul για τους μοντέρνους καιρούς, από έναν διαρκώς ανήσυχο Έλληνα καλλιτέχνη.”

Κώστας Σακκαλής – Rocking.gr

“Το “The Grand Design” είναι ένας πολύ καλός δίσκος, στιβαρός και συμπαγής. Ξετυλίγεται γεμάτος δύναμη και πρωτοτυπία, στα 8 κομμάτια του και στη σχεδόν 40λεπτη διάρκειά του αποκαλύπτει πληθώρα ήχων και ειδών.”

Μιχάλης Νικολίτσης – Ypogeio.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%