Μουσική

17/3/2016 | Category: Μουσική

iPhone 7 με μια νέα χωρητικότητα στα 256GB;

To MyDrivers, ένα κινεζικό site πρόσφατα άφησε να διαρρεύσει τη  φήμη πως η Apple στο επερχόμενο iPhone της θα συμπεριλάβει ένα μοντέλο στα 256 GB και μάλιστα πως αυτό θα είναι αποκλειστικότητα του iPhone 7 Plus.

Σήμερα το ιταλικό HDblog παρουσίασε μια φωτογραφία από μια 256GB NAND flash memory που προέρχεται από την αμερικανική εταιρεία SanDisk και που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η Apple σε ένα iPhone μοντέλο της.

Η Apple χρησιμοποιεί NAND flash memory για όλες τις iOS συσκευές από διαφορετικούς προμηθευτές όπως οι: SanDisk, Samsung, SK Hynix και Toshiba.

Το νέο 256GB NAND flash chip της SanDisk είναι μάλιστα αρκετά μικρότερο σε μέγεθος από το αντίστοιχο των 64GB. Αυτό αποτελεί  ένα ακόμα στοιχείο που ίσως δείχνει πως η Apple μπορεί να το χρησιμοποιήσει μιας και οι φήμες θέλουν τα νέα iPhones να είναι κατά 1mm λεπτότερα.

Ίσως λοιπόν η Apple να παρουσιάσει ένα iPhone 7 με χωρητικότητες 16/64/128/256GB ή μπορεί να αφαιρέσει τελείως την επιλογή των 16 GB και έτσι να έχουμε το βασικό μοντέλο να ξεκινάει στα 64 GB.

Πηγή: appleworldhellas.com