Μουσική

Μόλις ξεκίνησε το μεγάλο πάρτι του Tomorrowland!

today26 Ιουλίου, 2013

Background
share close

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Ευρώπης ξεκίνησε για άλλη μία φορά μόλις τώρα! Παρασκευή 26 Ιουλίου 21.00 (ώρα Ελλάδος: 22.00) και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην πόλη Μπουμ (ταιριαστό όνομα και για το συγκεκριμένο φεστιβάλ) του Βελγίου και φιλοξενεί πάντα τους μεγαλύτερους Djs παγκοσμίως! Κάποια από τα ονόματα που θα εμφανιστούν για να μας ξεσηκώσουν φέτος είναι οι: Steve Aoki, Marco Carola, Arty, Angger Dimas, Armin van Buuren, Avicii, Axwell, Army of The Universe, Benny Benassi, Botnek, Dave Clarke, Dan Sena, David Guetta vs Afrojack vs Nicky Romero, Dirtyphonics, Felix Cartal, Hardwell, Huma Noyd, J.Fernandes, Jidax, Joachim Garraud, Joey Beltram, Knife Party, Miss Djax, Otto Knows, PeaceTreaty, Sebastian Ingrosso, TAI, Tiësto, Wildstylez και Alesso.

Ο κόσμος διασκεδάζει, περνάει τρεις ημέρες ξέφρενου χορού και δηλώνει φυσικά ενθουσιασμένος!

Ο τρόπος διοργάνωσης του φεστιβάλ του Tomorrowland θυμίζει τον κόσμο των παραμυθιών, και χαρακτηριστική είναι η μαγική φωνή του εκφωνητή που φαντάζει σαν να έχει μόλις βγει από τον κόσμο των παραμυθιών!

Το καλύτερο στο γεγονός είναι ότι ολόκληρο το φεστιβάλ μεταδίδεται απευθείας  από το youtube, ώστε να μπορούν όλοι όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται εκεί να το παρακολουθούν!

Δείτε ζωντανά από εδώ το φεστιβάλ Tomorrowland:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%