Μουσική

Ο Κάνιε Ουέστ τα έκανε μπάχαλο σε συναυλία

today22 Νοεμβρίου, 2016

Background
share close

Ο αμερικανός ράπερ Κάνιε Ουέστ ακύρωσε χθες Κυριακή την τελευταία στιγμή μια συναυλία, αφού είχε νωρίτερα εξαπολύσει ένα νέο σφοδρό κατηγορητήριο, εκτοξεύοντας τα πυρά του κυρίως εναντίον της βασίλισσας της ποπ Μπιγιονσέ και του συζύγου της Τζέι Ζι.

Ο τραγουδιστής επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Φόρουμ του Ίνγκλεγουντ, στα προάστια του Λος Άντζελες, όμως οι διοργανωτές, μόλις τρεις ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, ανήρτησαν μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter με το οποίο ενημέρωσαν ότι η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Λίγες ώρες πριν, το Σάββατο το βράδυ, ο Κάνιε Ουέστ είχε αφήσει αποσβολωμένο το κοινό του, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Σακραμέντο όπου τραγούδησε μόλις 3 τραγούδια προτού επιδοθεί σε ένα από τα γνωστά του παραληρήματα, σύμφωνα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Κι όλα αυτά ενώ είχε φθάσει με καθυστέρηση μιάμισης ώρας…

Ο ράπερ είπε πως ένιωσε «πληγωμένος» διότι ενημερώθηκε ότι η Μπιγιονσέ είχε δηλώσει πως δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει σε κάποια τελετή απονομής, προφανώς τα MTV Video Music Awards ή τα βραβεία Grammy, εκτός κι αν ήταν σίγουρη ότι θα κερδίσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς επικρατώντας των αντιπάλων της.

«Ήλθα εδώ για να σας δώσω την αλήθεια μου, ακόμα κι αν αυτό ισοδυναμεί με το να πάρω ένα ρίσκο για την ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα ρίσκο για την επιτυχία μου, για την ίδια μου την καριέρα», επισήμανε ο Κάνιε Ουεστ.

«Τζέι Ζι, τηλεφώνησέ μου αδελφέ μου, δεν μου τηλεφωνείς πλέον… Τζέι Ζι, γνωρίζω ότι έχεις δολοφόνους, σε παρακαλώ μην τους στείλεις για το κεφάλι μου. Τηλεφώνησέ μου, μίλησε μου ως άνδρας προς άνδρα», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον σύζυγο της Μπιγιονσέ.

Αφού εξαπέλυσε τα πυρά του κι εναντίον του Τύπου, ο τραγουδιστής πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από την σκηνή.

Το κοινό δεν έκρυψε την οργή του κι άρχισε να του φωνάζει υβριστικά συνθήματα.

 

 

Ο σύζυγος της  Κιμ Καρντάσιαν είχε προκαλέσει σοκ πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Σαν Χοσέ, καθώς αποκάλυψε ότι ναι μεν δεν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου όμως, εάν πήγαινε, θα ψήφιζε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ίδιος είχε συμμετάσχει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας με την Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζι σε πολλές εκδηλώσεις υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

 

Πηγή: nooz.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%