Μουσική

POP-ROCK FESTIVAL – ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ UNDEROCK FESTIVAL

today20 Ιουλίου, 2014

Background
share close

Ενα νέο, φιλόδοξο φεστιβάλ είναι γεγονός: το Underock Festival. Είναι η πρώτη οργανωμένη και συστηματική απόπειρα διοργάνωσης και καθιέρωσης ενός Pop-Rock Festival στην Πελοπόννησο, ευρύτερης απήχησης, μεγαλύτερης κλίμακας από τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες.
Στο πρώτο Underock Festival θα εμφανιστούν οι εξής: Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, οι Fallen Arise (ένα συγκρότημα  που δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια και κινείται σ’ ένα ενδιαφέρον μουσικό υβρίδιο, το symphonic metal), η Propabanda (μια νέο-πανκ μπάντα από το Γύθειο), οι Terpsis (το γκρουπ- έκπληξη του Schoolwave από το Ναύπλιο), η Απόπειρα (μια μπάντα που υπηρετεί πιστά το κλασικό ροκ) και ο Γιάννης Αγγελάκας, η θρυλική μορφή του ελληνικού ροκ.
Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν οι: Ocean Mind (Heavy metal μπάντα), Roundlights (ένα συγκρότημα  που παίζει κλασικό ροκ), 1000Μods (από το Χιλιομόδι Κορινθίας, με τον εξαιρετικό ψυχεδελικό/heavy ήχο), The Last Drive, ένα συγκρότημα με πάνω από τριάντα χρόνια ροκ εμφανίσεις. Και τις δύο μέρες, οι πύλες του Εθνικού Σταδίου Τρίπολης, που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ, θα ανοίξουν στις 16:30. Το πάρτι ξεκινά…

assets_LARGE_t_942_43797169

Πηγή:imerisia.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%