Μουσική

Στίχοιμα “Σε ένα ισόγειο μες στη Μεσόγειο” | Νέο τραγούδι

today30 Μαΐου, 2022

Background
share close

Στίχοιμα

Σε ένα ισόγειο μες στη Μεσόγειο

Εννιά μήνες μετά από το τελευταίο τους single, το θρυλικό Αθηναϊκό Ηip-Ηop γκρουπ επιστρέφει με το πρώτο κομμάτι από τη νέα δισκογραφική του δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα και τη συνεργασία του με την Sky Vector Music.

Με την πρώτη κυκλοφορία τους για την φετινή χρονιά, οι Στίχοιμα μάς μεταφέρουν… σε ενα ισόγειο μες στην Μεσόγειο οπου: «…έχουνε στρώσει το χαλί για να πατάτε εσείς μονάχα τόσο βολικά και πραγματικά, το χρώμα του χαλιου μας του γαμάτου, είναι από το αίμα ενός λαού καλοσυνατου…»

Το τραγούδι συνδέει τον κλασικό και αγαπημένο ήχο των Στίχοιμα με φρέσκα στοιχεία όπως η ύπαρξη φυσικού πιάνου και τα αργόσυρτα beats με το τελικό αποτέλεσμα να ξεχειλίζει λυρισμό, όντας ατμοσφαιρικό και μελωδικό. Για τους στίχους και την ερμηνεία είναι υπεύθυνος ο Xplicit, ενώ η μουσική παραγωγή και ο προγραμματισμός ανήκει στη Μαρίνα. Ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά Rap γκρουπ επιστρέφει θριαμβευτικά!

available via:

YouTube: https://youtu.be/04YT49rL0Sk

Spotify:

iTunes/Apple Music: https://apple.co/3MUQ3jD Deezer: https://bit.ly/3LT7orMAmazon: https://amzn.to/3wTngpW Tidal: https://bit.ly/3GrmjIA

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%