Πολιτισμός

Διεθνές βραβείο μουσικής για την Ευανθία Ρεμπούτσικα

today11 Μαΐου, 2021

Background
share close

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα απέσπασε Διεθνές βραβείο μουσικής στο φεστιβάλ Rome International Movie Awards.

Η Ελληνίδα συνθέτις έγραψε μουσική για το ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου «Οι μη χαμένες πατρίδες».

Η κορυφαία Ελληνίδα δημιουργός της οποίας η μουσική έχει ντύσει μελωδικά αγαπημένα μας κομμάτια, ταινίες, αφιερώματα και ντοκιμαντέρ, διαπρέπει για ακόμα μια φορά με τη μουσική της για το συγκινητικό ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου, «Οι Μη Χαμένες Πατρίδες». 

Μετά την Ινδία και τα Cult Critic Awards, έρχεται η Ρώμη με το φεστιβάλ Rome International Movie Awards, να επιβραβεύσει το ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης με συνολικά πέντε βραβεία.

Οι Μη Χαμένες Πατρίδες μετά τη βράβευση στη Στοκχόλμη στο Balkan New Film Festival, τις θέσεις finalist σε Vancouver International Film Festival, Rome Independent Prisma awards και Cult Critic Awards σε Ινδία, είναι στα official Selections του Montreal Independent Film Festival, στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στο San Francisco Greek Film Festival, στο LA Greek Film Festival.

Οι Μη Χαμένες Πατρίδες συνεχίζουν το μεγάλο τους ταξίδι στη Ρώμη όπου απέσπασαν 5 βραβεία.

Η Ευτυχία Φράγκου βραβεύτηκε για τη σκηνοθεσία, η Χριστίνα Βαμβακά για το μοντάζ, ο Δημήτρη Μιτσιάνης για την αφίσα, στην κατηγορία για το καλύτερο ντοκιμαντέρ και η Ευανθία Ρεμπούτσικα για την πρωτότυπη μουσική. 

Μοναδική στο είδος της, πάντα σεβόμενη την ιστορία, το βάρος και την αξία που έχει για τον καθένα προσωπικά, η Ευανθία Ρεμπούτσικα κατάφερε για ακόμα μια φορά να συγκινήσει και να εκπλήξει κοινό και κριτικούς, αποσπώντας ακόμα ένα βραβείο.

Με τις μελωδικές γραμμές και το ήθος της μιλάει κατευθείαν στην ψυχή των Ελλήνων και όχι μόνο και αποδεικνύει πως το ταλέντο της είναι αστείρευτο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%