Τεχνολογία

Ακόμα περισσότερες διαρροές για τα επερχόμενα Google Pixel

today3 Οκτωβρίου, 2016

Background
share close

Όλα δείχνουν ότι το event της Google για την παρουσίαση των Pixel smartphones απλώς θα επιβεβαιώσει όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για αυτά. 

Νέες διαρροές και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για τις συσκευές Google Pixel έρχονται στο διαδικτυακό προσκήνιο, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Google Pixel και το Google Pixel XL θα έχουν ενισχυμένο πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Αναφορικά με τον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, το Google Pixel εμφανίζεται εξοπλισμένο με οθόνη 5 ιντσών, με ανάλυση Full HD, Gorilla Glass 4 και τεχνολογία AMOLED. Ο επεξεργαστής του είναι ο Qualcomm Snapdragon 821, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στα 2.15 GHz.

google-pixel

H μνήμη RAM θα είναι 4 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του εκτιμάται ότι θα είναι είτε στα 32, είτε στα 128 GB. H πίσω κάμερα θα είναι στα 12.3 Megapixel, ενώ η μπροστινή στα 8 Megapixel, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι στα 2770 mAh. Οι διαστάσεις του Google Pixel θα είναι 143.8×69.5×8.6 χιλιοστά και το βάρος του 143 γραμμάρια.

google-pixel-hand

Το Google Pixel XL δεν θα έχει καμία διαφοροποίηση στο θέμα του επεξεργαστή, των καμερών, της μνήμης RAM και του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη του εμφανίζεται να έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels, τεχνολογία AMOLED και Gorilla Glass 4. Οι διαστάσεις είναι 154.7×75.7×8.6 χιλιοστά, ενώ το βάρος είναι 168 γραμμάρια. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3450 mAh.

 

Πηγή: pestaola.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%