Τεχνολογία

Apple iPhone 5S: Θα ξεκλειδώνει με το δακτυλικό σου αποτύπωμα

today12 Σεπτεμβρίου, 2013 1

Background
share close

Στο event της Apple στην Καλιφόρνια παρουσιάστηκε ο αντικαταστάτης του iPhone 5. To iPhone 5S είναι το πρώτο smartphone με 64-bit A7 επεξεργαστή καθώς και το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένο αισθητήρα για αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Ο νέος αισθητήρας, που ουσιαστικά αντικαθιστά τον κωδικό ξεκλειδώματος, θα διαβάζει την επιδερμίδα προς κάθε κατεύθυνση.

Το iPhone 5S θα διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, ασημί και χρυσαφἰ. Η οθόνη της συσκευής παραμένει στις 4 ίντσες, ενώ η κάμερα του νέου smartphone έχει 15% περισσότερα ενεργά pixels και νέο flash με λειτουργία True Tone.
Η κάμερα μπορεί να τραβάει έως και δέκα  συνεχόμενες φωτογραφίες, προσφέροντας την επιλογή να κρατήσετε την καλύτερη.

Σχετικά με την αυτονομία της μπαταρίας της συσκευής,  έχουμε 250 ώρες αναμονής, 10 ώρες ομιλίας σε 3G και 10 ώρες σερφάρισμα σε LTE σύνδεση.

Η τιμή του iPhone 5S ξεκινά από 199 δολάρια με διετές συμβόλαιο για τα 16 GB στις ΗΠΑ, 299 δολάρια για τα 32GB και 399 δολάρια για το 64 GB.

Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεκινά η πώληση του iPhone 5S σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα και Βρετανία, ενώ από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προ-παραγγελίες για το iPhone 5C στις ΗΠΑ.

iPhone-5S-24

iPhone-5S-23

 

iPhone-5S-all-1

iPhone-5S-camera-1

iPhone-5S-22

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (1)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%