Τεχνολογία

Αυτά είναι τα 50 πιο δημοφιλή websites στον κόσμο

today1 Φεβρουαρίου, 2021

Background
share close

Όλοι στο Διαδίκτυο “παλεύουν” για μία υψηλή θέση δημοφιλίας στην κατάταξη των websites με τις περισσότερες επισκέψεις. Ευτυχώς που το ερώτημα του ποιο είναι το πιο δημοφιλές website στον κόσμο μπορεί να απαντηθεί με ευκολία, μέσα από τις σχετικές μετρήσεις.

Η απάντηση είναι μάλλον εύκολη, αφού το site της μηχανής αναζήτησης της Google είναι το πρώτο σε δημοφιλία στον κόσμο με 92,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα. Ακολουθεί το YouTube με 34,6 δισεκατομμύρια επισκέπτες και στην τρίτη θέση βρίσκεται το Facebook, με 25,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις κάθε μήνα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτά τα 3… μεγαθήρια του Internet συγκεντρώνουν μαζί 152 δισεκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις, ξεπερνώντας και τα τρία μαζί τα 47 υπόλοιπα sites που απαρτίζουν τη λίστα με τα 50 πιο δημοφιλή web sites στον κόσμο. Η πρώτη πεντάδα κλείνει με το Twitter και την Wikipedia, ενώ για το κλείσιμο της πρώτης δεκάδας έχουμε διαδοχικά, InstagramBaiduYahooxvideos και pornhub.

Ποια είναι τα 50 πιο δημοφιλή websites στον κόσμο;

 

Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία στην πρώτη δυάδα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι το 80% των εσόδων της Google προέρχεται από τις διαφημίσεις, ενώ τα 2,7 δισεκατομμύρια μέλη του Facebook δηλώνουν ότι κατά μέσο όρο ξοδεύουν 34 λεπτά την ημέρα εκεί, με το 36% των χρηστών να δηλώνουν ότι το Facebook αποτελεί και την κύρια πηγή πληροφόρησης για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι στη λίστα με τα 50 πιο δημοφιλή sites στον κόσμο συμπεριλαμβάνονται 27 αμερικανικά, στοιχείο που πιστοποιεί ότι στο Internet πνέει αμερικανικός αέρας. Υπάρχει μέσα στη λίστα και ένα κυπριακό site. Εάν κάνετε κλικ στο link της Πηγής, παρακάτω θα μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες.

 

 

Πηγή: techblog.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%