Τεχνολογία

Ένας A8X επεξεργαστής θα χτυπάει στην καρδιά του “μεγάλου” iPad;

today29 Σεπτεμβρίου, 2014

Background
share close

O νέος A8 επεξεργαστής των iPhone 6 και 6 Plus είναι ο πιο γρήγορος και ισχυρός που δημιούργησε η Apple μέχρι σήμερα. Όταν όμως θα μας παρουσιάσει ένα 12.9 ιντσών iPad στις αρχές του επόμενου χρόνου η εταιρεία θα δοκιμάσει μια ενισχυμένη έκδοση του με την ονομασία A8X όπως αναφέρει σήμερα το TechNewsTW.

Η Apple έχει δημιουργήσει εναλλαγές X των A5 και A6 επεξεργαστών της κατά το παρελθόν για να ενισχύσει τις αποδόσεις των iPad αλλά ένας A7X επεξεργαστής δεν λανσαρίστηκε ποτέ στο iPad Air όταν αυτό κυκλοφόρησε πέρυσι μιας και η εταιρεία αποφάσισε να κρατήσει το ίδιο τσιπ που συναντήσαμε στα iPhone 5S και Retina iPad Mini.

Σε ότι έχει να κάνει όμως με ένα μεγαλύτερο iPad το site αναφέρει πως η Apple θα επιστρέψει στις Χ παραλλαγές με την κατασκευή αυτού του νέου τσιπ να έχει ήδη ανατεθεί στην TSMC. Το 12.9 ιντσών iPad θα εστιάσει σε υψηλά απαιτητικούς χρήστες και θα συναγωνιστεί στην αγορά του Microsoft Surface Pro 3.

H αναφορά του site επίσης κάνει λόγο πως το επόμενης γενιάς iPad Air θα έρθει με 2GB RAM, μεγαλύτερες τρύπες στον χώρο των ηχείων και με έναν μικρότερο φακό στην κάμερα που θα μετατοπιστεί λίγο. Η συσκευή αυτή θα είναι επίσης λεπτότερη και θα δανειστεί στοιχεία από τον σχεδιασμό του iPhone 6.

Πηγή: appleworldhellas.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%