Τεχνολογία

Επίσημο το M2 chip της Apple και έρχεται στο νέο MacBook Air και το νέο MacBook Pro!

today7 Ιουνίου, 2022

Background
share close

Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε την επόμενη γενιά των επεξεργαστών Apple Silicon, καθώς η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των M2 chips!

Ο στόχος της Apple είναι και πάλι να προσφέρει την μέγιστη δυνατή απόδοση με την όσο το δυνατόν χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση. Τα M2 chips είναι κατασκευασμένα σε κλίμακα 5nm, προσφέρουν 50% μεγαλύτερο bandwidth σε σύγκριση με τη γενιά M1, 8-core CPU για 18% μεγαλύτερη απόδοση, 10-core GPU για 25-35% υψηλότερη απόδοση από τη γενιά M1, ενώ συνολικά τα M2 chips αποδίδουν όσο τα 12-core PC chips καταναλώνοντας το 1/4 της ενέργειας.

Το πρώτο προϊόν της Apple με το νέο M2 chip είναι το νέο MacBook Air! Με νέο σχεδιασμό και κατασκευή από αλουμίνιο, το πάχος στα 11.3mm και επιστροφή του MagSafe, αλλά και της υποδοχής 3.5mm για ακουστικά. Νέα οθόνη 13.6’’ Liquid Retina, 1080p FaceTime webcam, 3x μικρόφωνα, 4x ηχεία stereo με υποστήριξη Spatial Audio, Touch ID στο πληκτρολόγιο και αυτονομία έως 18 ώρες για αναπαραγωγή video. Υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση για 0-50% σε 30 λεπτά.

Θα δούμε το νέο M2 chip και σε μια νέα έκδοση του MacBook Pro 13’’ που υπόσχεται αυτονομία 20 ωρών! Η τιμή του ξεκινά από τα $1299.

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%