Τεχνολογία

Έρχεται video game με τα Στρουμφάκια

today12 Απριλίου, 2021

Background
share close

Τα Στρουμφάκια, το αγαπημένο βελγικό franchise που αγαπήθηκε από σειρά γενεών, γίνονται video game που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Σε μία μεγάλη συμφωνία που αφορά τα Στρουμφάκια κατέληξαν η γαλλική publishing εταιρία Microids και η IMPS, που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα όσων αφορούν τα μικροσκοπικά μπλε πλασματάκια.

Συγκεκριμένα, μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει το The Smurfs – Mission Vileaf για PS4, Xbox One, Switch και PC. Υπάρχει συμφωνία και για άλλα τέσσερα videogames μέσα στην επόμενη πενταετία.

Το The Smurfs – Mission Vileaf, θα είναι ένα 3D adventure-platformer,  τα Στρουμφάκια θα πρέπει για άλλη μια φορά να αντιμετωπίσουν τα σχέδια του Δρακουμέλ για να σώσουν το χωριό τους και ολόκληρο το δάσος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη φιλόδοξη αυτή συμφωνία με την IMPS, καθώς επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη διαρκή και πολλά υποσχόμενη συνεργασία μας. Ένα τόσο πλούσιο franchise που απευθύνεται σε όλες τις γενιές, μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών παιχνιδιών: θα υπάρχει κάτι που θα ταιριάζει σε όλα τα γούστα! Εκτός αυτού, χάρη σε αυτή τη συνεργασία και την απίστευτη διεθνή φήμη των Smurfs, η Microids συνεχίζει να ενισχύει και να διαφοροποιεί σημαντικά τον κατάλογο των φημισμένων IPs της», δήλωσε ο CEO της Microids, Stéphane Longeard.

Για την ιστορία, τα Στρουμφάκια είναι δημιούργημα του Βέλγου καρτουνίστα Πεγιό. Η πρώτη εμφάνισή τους έγινε στις 23 Οκτωβρίου του 1958 στο γαλλοβελγικό περιοδικό κόμικ Σπιρού και Φαντάζιο. Στην Ελλάδα έγιναν περισσότερο γνωστά κατά τη δεακετία του 1980, μέσα από την ομότιτλη σειρά κινουμένων σχεδίων. (Πηγή wikipedia)

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%