Τεχνολογία

Η Google σε βοηθάει να βρεις που πάρκαρες

today2 Μαΐου, 2017

Background
share close

Και σε ποιον δεν έχει συμβεί! Πηγαίνοντας κάπου βιαστικός, να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου στην ωραιότατη θέση που βρήκες και όταν ετοιμάζεσαι να φύγεις να συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις πλέον ιδέα που πάρκαρες!

Η Google λοιπόν έρχεται να δώσει τη λύση και σε αυτό το πρόβλημα, προσθέτωντας μια νέα χρήσιμη λειτουργία στα πασίγνωστα Google Maps.

Η τελευταία έκδοση του Google Maps λανσάρει μια δοκιμαστική ακόμα υπηρεσία (beta), στην οποία το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε πάνω στην μπλε κουκίδα του στίγματος και να επιλέξουμε την επιλογή «Save your parking».

Για να έχουμε πρόσβαση στη λειτουργία αυτή χρειάζεται να κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση της υπηρεσίας χαρτών της Google και να έχουμε κάνει υποχρεωτικά sign in. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για Android.

Η εφαρμογή επιτρέπει να κρατήσουμε σημειώσεις αναφορικά με τον χώρο στάθμευσης, για τον όροφο ή τον αριθμό θέσης που έχουμε αφήσει το αμάξι, παρέχει ακόμα και τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών από τον περιβάλλοντα χώρο για να θυμηθούμε ευκολότερα το σημείο.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%