Τεχνολογία

Η Google μας ενημερώνει αν ο οδηγός του ταξί βγει εκτός πορείας

today13 Ιουνίου, 2019

Background
share close

Σε δοκιμαστική φάση είναι μία νέα λειτουργία της Google που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ειδοποιούνται αν ο οδηγός αποκλίνει της σωστής διαδρομής.

Σύμφωνα με το Business Insider, πρόκειται για μία νέα εφαρμογή ασφαλείας η οποία φτιάχτηκε από προγραμματιστές της XDA και δοκιμάζεται ήδη στην Ινδία.

Το Business Insider επικοινώνησε με την Google για ένα σχόλιο. Η εταιρεία δεν αρνήθηκε ότι όντως γίνονται δοκιμές, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Φοβάστε μην σας εξαπατήσουν τα ταξί; Η Google έχει τη

Σύμφωνα με την XDA, η εφαρμογή αυτή θα ειδοποιεί τον επιβάτη κάθε φορά ο οδηγός βγαίνει από την πορεία του, έστω και 500 μέτρα. Επίσης θα μπορεί ο χρήστης να τη μοιραστεί με τους φίλους του, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν τη διαδρομή, μέχρι να φτάσει στον προορισμό του ο χρήστης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε η XDA,  χρήστης θα πρέπει να ενεργοποιήσει το κουμπί «stay safer» στο κάτω μέρος της οθόνης στα Maps, για να λειτουργήσει η εφαρμογή.

Αυτή η εφαρμογή εκτιμάται ότι θα βοηθήσει πολύ ανθρώπους που χρησιμοποιούν ταξί ή Uber, ώστε να νιώθουν πιο  ασφαλείς μέσα σε ένα ξένο αυτοκίνητο ή ότι δεν θα εξαπατηθούν με άσκοπες παρακάμψεις για να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα.  

Πηγή: huffingtonpost.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%