Τεχνολογία

iPad Air: Νέα έκδοση με επεξεργαστή M1 και επιλογή 5G

today9 Μαρτίου, 2022

Background
share close

Οι φήμες για μια ανανέωση στο iPad Air αποδείχτηκαν αληθινές, καθώς η Apple ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του “μεσαίου” tablet της που έρχεται ενισχυμένη με τον επεξεργαστή M1 και επιλογή για 5G.

Το νέο iPad Air διαθέτει οθόνη 10.9’’ Liquid Retina (500nits φωτεινότητα) με υποστήριξη True Tone και anti-glare επικάλυψη, την ίδια κάμερα 12MP στο πίσω μέρος, αλλά τοποθετήθηκε νέα εμπρόσθια ultrawide κάμερα που υποστηρίζει τη λειτουργία Center Stage και νέα υποδοχή USB Type-C που προσφέρει διπλάσια ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων (έως 10Gbps).

Επιπλέον υπάρχουν ηχεία stereo και Touch ID ενσωματωμένο στο home button, λειτουργικό σύστημα iPadOS 15.4 με υποστήριξη της περίφημης λειτουργίας Universal Control (διαχείριση με το ίδιο mouse και πληκτρολόγιο σε συνεργασία με κάποιο άλλο Mac) και η κατασκευή του έχει γίνει από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Το νέο iPad Air θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Space Gray, Starlight, Pink, Purple και το νέο Blue με τιμή εκκίνησης τα $599 για την έκδοση 64GB WiFi, ενώ η πιο προσιτή έκδοση WiFi + 5G ηεκινά από τα $749. Υποστηρίζει κανονικά τη γραφίδα Apple Pencil δεύτερης γενιάς, το Magic Keyboard, το Smart Keyboard Folio και τα καλύμματα Smart Folio.

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%