Τεχνολογία

iPhone 5C η ονομασία του οικονομικού iPhone (Φήμες)

today30 Ιουλίου, 2013

Background
share close

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, η οικονομική έκδοση του iPhone θα ονομάζεται iPhone 5C. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από φωτογραφία που έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο, η οποία απεικονίζει τη συσκευασία του smartphone, με τυπωμένη επάνω της τη συγκεκριμένη ονομασία. Η συσκευασία δείχνει να είναι πλαστική και δεν αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω πέρα από το ότι η Apple δεν προτίμησε χαρτονένια.

Όσον αφορά στο τι ακριβώς σημαίνει το C δίπλα στο 5C, αυτό είναι κάτι που δεν έχει γίνει γνωστό. Κάποιοι εικάζουν πως δεν αποκλείεται να προέρχεται από την λέξη «iPhone Colour», λόγω και του χρωματιστού εξωτερικού περιβλήματος που φαίνεται πως θα διαθέτουν κάποιες εκδόσεις του smartphone. Μήπως όμως σημαίνει απλώς «Cheap» (αν και αμφιβάλουμε) ή ακόμη και «China», δείχνοντας πως απευθύνεται στην ασιατική αγορά και συγκεκριμένα σε αυτήν της Κίνας; Κανείς δεν γνωρίζει.

Την ίδια στιγμή, αυτό που μάθαμε πως θα ονομάζεται «iPhone 5C», διέρρευσε ξανά σε νέα φωτογραφία. Μένει να περάσουν μερικές εβδομάδες, μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις που αναμένεται να λάβουν χώρα κάποια στιγμή μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίων, για να μάθουμε όλη την αλήθεια.

iPhone 5 C

 

 

Πηγή: myphone.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%