Τεχνολογία

Οι προσφορές στο GearBest συνεχίζονται!!!

today17 Οκτωβρίου, 2016

Background
share close

Οι προσφορές και τα δώρα στο GearBest συνεχίζονται και ξεκινάνε από σήμερα 17 του μηνός μέχρι τις 21. Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα συσκευών όπως smartphones, Tablets, Smartwatches, VR-Headsets, Laptos, TV-boxes, Drones και πολλά ακόμα. Τις συσκευές με τη μεγάλη έκπτωση μπορείτε να τις αγοράσετε από εδώ. 

Προσωπικά θα τσίμπαγα για πλάκα το Xiaomi Redmi Note 4 το οποίο με την έκπτωση πάει στα 183.45€. Πρόκειται για μια συσκευή πολύ όμορφη, με μεταλλικό σασί και μια τεράστια μπαταρία για να τροφοδοτεί τον δεκαπύρινο επεξεργαστή του. Συγκεκριμένα το Xiaomi Redmi Note 4 έχει μια καταπληκτική οθόνη στις 5.5 ίντσες με ανάλυση FullHD (1920×1080 pixels), έχει τον Helio X20 δεκαπύρινο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.1GHz. Έχει 3GB Ram και 64GB εσωτερική μνήμη. Εννοείται ότι έχει υποδοχή για microSD μέχρι τα 128GB. Η πίσω κάμερα έρχεται στα 13MP και η μπροστά στα 5MP και επίσης έχει μπαταρία στα 4100mAh που σημαίνει ότι άνετα κρατάει 2 μέρες με μπόλικη χρήση. Το Xiaomi Redmi Note 4 μπορείτε να το βρείτε μέσα από την ειδική σελίδα προσφοράς του GearBest.

gearbest-xiaomi-redmi-note-4-ngradio

 

Τώρα, εάν ψάχνετε κάτι διαφορετικό όπως ας πούμε ένα tablet-PC θα σας πρότεινα το Onda OBook 20 Plus Tablet P. Είναι ένα tablet στις 10.1 ίντσες και έρχεται με το λειτουργικό σύστημα Windows 10 αλλά και με Android. 2 σε 1 δηλαδή. Μπορείτε άνετα να παίρνετε μαζί σας στην δουλειά αλλά και στην καφετέρια για να γράφετε, να σημειώνετε, ή και ακόμα να σερφάρετε με πολύ μεγάλη ευκολία στο ίντερνετ. Το συγκεκριμένο tablet-PC έχει και ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο για να μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα δουλειές τύπου Word. Ο επεξεργαστής του είναι ο τετραπύρηνος Intel Cherry Trail Z8300 και είναι χρονισμένος στα 1.44GHz. Έχει 3GB Ram και 64GB εσωτερική μνήμη. Εννοείται ότι έχει υποδοχή για microSD μέχρι τα 256GB για να βάζετε όλα σας τα αρχεία χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τον αποθηκευτικό χώρο. Έχει έξοδο Micro HDMI για να μπορείτε να προβάλλετε όλες σας τις εφαρμογές σε ένα monitor. Το Onda OBook 20 Plus Tablet P μπορείτε να το βρείτε μέσα από την ειδική σελίδα προσφοράς του GearBest.

gearbest-onda-obook-20-plus-tablet-pc-ngradio

 

Επίσης είναι και ένα παιχνίδι δώρων που τρέχει και ισχύει και αυτό από σήμερα 17 του μηνός μέχρι της 21. Μπες στην σελίδα προσφορών και δώρων του GearBest, κάνε μια αγορά αξίας 40€ και πάνω και μπες στην μεγάλη κλήρωση όπου έξι τυχεροί θα κερδίσουν πολλά δώρα. Στις 22 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν οι έξι τυχεροί μέσω της επίσημης σελίδας του GearBest στο Facebook.

gearbest-free-gift-game-ngradio

 

Συντάκτης: Tasos Peroglou

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%