Τεχνολογία

Τέλος το Google Play music. Δείτε πως δεν θα χάσετε τη μουσική σας

today8 Φεβρουαρίου, 2021

Background
share close

Η Google έχει ήδη ξεκινήσει να ενημερώνει τους χρήστες της ότι όξεκίνησε να στέλνει μηνύματα προειδοποιώντας τους χρήστες της ότι από 24 Φεβρουαρίου θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα τους.

Ήδη από πέρυσι η εταιρία ανακοίνωσε ότι κλείνει τη Music Play και ότι θα την αντικαταστήσει με το YouTube Music.

Η Google απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα σε χρήστες: «Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, θα διαγράψουμε όλα τα δεδομένα της Μουσικής Google Play. Αυτό περιλαμβάνει τη βιβλιοθήκη σας, με τυχόν μεταφορτώσεις, αγορές και οτιδήποτε έχετε προσθέσει από τη Music Google Play. Μετά από αυτήν την ημέρα, δεν θα υπάρχει τρόπος να την ανακτήσετε πάλι.”

Η Google επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τη βιβλιοθήκη τους από τη Google Play Music στη YouTube Music. Για να διευκολυνθεί η διαδικασία μετάβασης, η YouTube Music εισήγαγε μια λειτουργία που επιτρέπει τη μεταφορά του περιεχομένου από τη Google Play Music σε μερικά βήματα.

Για να μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη σας από τη Google Play Music στη YouTube Music, πρώτα, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή YouTube Music, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί για μεταφορά. Τα δεδομένα μπορούν επίσης να μεταφερθούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Takeout.

Όλα σας τα δεδομένα σχετικά με τη μουσική σας, όπως η βιβλιοθήκη σας και  οι λίστες αναπαραγωγής, μπορούν να μεταφερθούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Ωστόσο, για κάποιο περίεργο λόγο τα podcasts παραμένουν εκτός. Για χρήστες που έχουν ήδη μεταφέρει τα δεδομένα τους στη YouTube Music , η Google συνιστά τη μεταφορά ξανά σε περίπτωση που έχουν πραγματοποιήσει αλλαγές, ώστε η βιβλιοθήκη τους να είναι ενημερωμένη, ανέφερε η έκθεση.

 

 

 

Πηγή: techblog.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%