Διάφορα

10 απίθανες φωτογραφίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα

today12 Σεπτεμβρίου, 2021 3

Background
share close

Μαζέψαμε μερικές από τις πιο απίθανες περιπτώσεις «σύγκρισης» που αποδεικνύουν πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα πράγματα, αλλάζοντας κάποιες μικρές παραμέτρους.

  1. Ένα δέντρο, τέσσερις εποχές

Η απίστευτη και τόσο διαφορετική ομορφιά ενός τοπίου τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

2. Για πάντα παιδί

Αυτός ο γλυκήτατος γερμανικός μολοσσός δεν αποχωρίζεται τον αγαπημένο του δράκο όσο και να μεγαλώνει. Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε όταν ο Έλιοτ ήταν μόλις μερικών εβδομάδων και η δεύτερη σε ηλικία 2 ετών.

3. Η τεράστια σημασία της υιοθεσίας αποτυπωμένη μέσα από δύο φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν με μόλις μία ημέρα διαφορά, πριν και μετά την υιοθεσία της μικρής Spokey. Η έκφρασή της πριν και μετά δείχνει πόσο σημαντική είναι η υιοθεσία ενός αδέσποτου.

4. Αγάπη για το περιβάλλον

Όταν ο νεαρός δικηγόρος Afroz Shah είδε την απίστευτη ρύπανση της παραλίας στο ποτάμι Mithi της Ινδίας αποφάσισε να το καθαρίσει. Του πήρε έναν ολόκληρο χρόνο να καθαρίσει το ποτάμι μήκους 17.8 km, που περνά μέσα από την πόλη και ανακηρύχθηκε ως ο “Πρωταθλητής της Γης” για το 2016 για το έργο του.

5. Συγκρίνοντας μια μπλε φάλαινα με έναν δύτη

Γνωρίζατε ότι η μπλε φάλαινα είναι το μεγαλύτερο ζώο του πλανήτη αυτή τη στιγμή; Μπορεί να φτάσει τα 30 μέτρα μήκος και να ζυγίζει μέχρι και 200 τόνους! Μόνο η γλώσσα της ζυγίζει όσο ένας ολόκληρος ελέφαντας! Ίσως είναι λίγο πιο εύκολο να αντιληφθεί κανείς το μέγεθός της συγκρίνοντάς τη με έναν δύτη.

Και εδώ

6. Δεν θέλεις να είσαι καπνιστής στην Αυστραλία

Η Αυστραλία είναι αυτή τη στιγμή η χώρα με την υψηλότερη τιμή τσιγάρων στον κόσμο. Για να περιορίσει το κάπνισμα η κυβέρνηση της Αυστραλίας ανέβασε την τιμή ενός πακέτου 20 τσιγάρων στα $26! Στη φωτογραφία βλέπετε πόσα πράγματα μπορεί να αγοράσει κανείς στην αντίστοιχη τιμή ενός πακέτου τσιγάρων. Μάλιστα στα επόμενα χρόνια η τιμή αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα $40, άρα ένας μέσος καπνιστής θα πρέπει να ξοδεύει περίπου $10,000 το χρόνο μόνο για τα τσιγάρα του.

7. Μαντήλι κατά των paparazzi

Κι όμως υπάρχει! Αυτό το μαντήλι περιέχει χιλιάδες μικρούς κρυστάλλους που αντικατοπτρίζουν το φλας της κάμερας στέλνοντάς το πίσω στο φακό. Παραπάνω βλέπετε την ίδια φωτογραφία τραβηγμένη με φλας και χωρίς φλας. Πολλοί διάσημοι όπως η Cameron Diaz και η Paris Hilton έχουν εμφανιστεί με αυτό καταστρέφοντας τα σχέδια των paparazzi.

8. Η εξέλιξη της τεχνολογίας σε δύο εικόνες

Η τεχνολογία έχει κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη σε πολλά πράγματα και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει πολύ παραστατικά. Θυμάστε τότε…;

9. Κουετζαλκόατλους – ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά ιπτάμενα ζώα όλων των εποχών

Το Quetzalcoatlus Northropi είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιπτάμενα πλάσματα που υπήρξαν ποτέ, τουλάχιστον απ’ όσο γνωρίζουμε. Το απολίθωμά του ανακαλύφθηκε στο Τέξας και είναι περίπου 68 εκατομμυρίων ετών. Εδώ βλέπετε το ομοίωμα του πτερόσαυρου δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,80 μ.

10. Η δύναμη τον μυδιών

Αυτά τα δύο ενυδρεία τοποθετήθηκαν δίπλα δίπλα και γεμίστηκαν με νερό από την ίδια πηγή. Μέσα σε 24 ώρες το νερό στο δεξί ενυδρείο καθάρισε θεαματικά σε σύγκριση με το αριστερό, επειδή περιείχε μύδια. Μάλιστα ένα μόνο μύδι έχει τη δυαντότητα να “φιλτράρει” με ευκολία 20 – 40 λίτρα νερό σε μία ημέρα!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%